Video: 'Slepi' sudija izludeo Stojanovića!

Arbitar meča između Genka i Lirsa napravio jednu od najvećih sudijskih grešaka ove sezone u evropskom fudbalu. Domaćina častio golom, iako se lopta posle šuta Kagea odbila 30 centimetra ispred gol linije.

Fudbal 30.10.2014 | 09:20
Video: 'Slepi' sudija izludeo Stojanovića!

Kakva nepravda je načinjena Slaviši Stojanoviću i Bobanu Bajkoviću na gostovanju Genku! Bivši trener i golman crveno – belih doživeli su sa svojim Lirsom očekivan poraz na „Kristal Areni“ (0:3), ali će se duel u Genku pamtiti po jednoj od najkontroveznijih sudijskih odluka u Evropi ove sezune.

Arbitar Vimu Svet napravio je veliku grešku u 66.minutu kada je posle odličnog šuta Herve Kagea pokazao na centar. Iako je lopta posle Kageovog projektila završila na prečki, a potom se odbila dobrih 30 centimetara ispred gol linije, Smet je domaćina susreta počastio golom. Publika u Genku je u neverici gledala šta se dešava, dok je Stojanović, poznat po odmorenom ponašanju, totalno izgubio kontrolu. Pravda je bila na njegovoj strani, ali je Stojanović zbog prigovora ostatak meča morao da posmatra sa tirbina.

„Vrlo sam ljut, ali ne mogu sad ništa da promenim. Bio sam jako iznenađen kada sam video da je arbitar priznao gol. Svi na stadionu su videli da je lopta odskočila ispred gol linije“, poručio je Stojanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar