Боја која ће освјежити и најтмурније дане

Ако тражите неку тренди боју која ће разиграти јесење комаде у вашем ормару и освежити вам стајлинг, пробајте да се поиграте јарком пинк нијансом.

Мода и љепота 29.10.2014 | 18:52
Боја која ће освјежити и најтмурније дане

Већина жена за почетак ће одлучити да носи неке од мање упечатљивих детаља попут накита, ципела или торбице. И то је сасвим довољно пре него што се одлучите за нешто више.

У дневним варијантама, на пример за посао, мањи детаљи биће идеални, а за изласке или неке свечаности слободно можете да дате себи знатно више одушка.

Јарка пинк боја одлична је идеја за дешавања за која имате прилику да оденете више од свакодневних комбинација. Ако нисте толико храбри, одаберите један већи детаљ попут сукње или хаљине класичног/минималистичког кроја на којој је пинк боја укомбинована са неком другом бојом, а такву хаљину без размишљања можете да обучете и за пословни састанак.

Ако желите да се држите неких правила како не бисте погрешили, нека модни додаци увек буду једноставни јер је пинк боја јака и упечатљива. Такође будите опрезни када су текстуре у питању, да не бисте претерали.

И бирајте једноставне кројеве, попут класичних оловка-сукњи или блуза на преклоп, а пинк боја нека их нагласи.

Коментари / 0

Оставите коментар