Анћелоти: Блатеру, ућути мало!

Тренер мадридског Реала Карло Анчелоти оптужио је председника Светске фудбалске федерације Сепа Блатера да зна да ћути.

Фудбал 29.10.2014 | 20:00
Анћелоти: Блатеру, ућути мало!

Италијан је тако одговорио на коментаре које је изнео Блатер да голман Бајерна и немачке репрезентације Мануел Нојер треба да добије ‘Златну лопту’, за најбољег фудбалера ове године, испред нападача ‘краљевског клуба’ Кристијана Роналда.

“Изненадило ме је то што је рекао председник ФИФА и изгледа да он не зна да ћути. ‘Златна лопта’ је нешто о чему се прича месецима унапред, али ове године нема много тога о чему може да се прича. Прошле године је Кристијано имао конкуренте у Лионелу Месију и Франку Риберију, али ове године, због свих титила које је освојио и голова које је постигао, не сумњам да ће је освојити. Због тога, Блатерове речи немају смисла”, истакао је Анчелоти.

Анчелоти је номинован за најбољег тренера и године и нашалио се да више неће бити у конкуренцији због својих изјава о Блатеру, иако је почаствован што се нашао на листи.

“Поносан сам што сам номинован и волео бих да освојим ту награду, иако сам освојио највећу награду када смо покорили Лигу шампиона. Ако је освојим, мораћу да проширим свој плакар за трофеје”, нагласио је Анчелоти.

Коментари / 0

Оставите коментар