Anćeloti: Blateru, ućuti malo!

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti optužio je predsednika Svetske fudbalske federacije Sepa Blatera da zna da ćuti.

Fudbal 29.10.2014 | 20:00
Anćeloti: Blateru, ućuti malo!

Italijan je tako odgovorio na komentare koje je izneo Blater da golman Bajerna i nemačke reprezentacije Manuel Nojer treba da dobije ‘Zlatnu loptu’, za najboljeg fudbalera ove godine, ispred napadača ‘kraljevskog kluba’ Kristijana Ronalda.

“Iznenadilo me je to što je rekao predsednik FIFA i izgleda da on ne zna da ćuti. ‘Zlatna lopta’ je nešto o čemu se priča mesecima unapred, ali ove godine nema mnogo toga o čemu može da se priča. Prošle godine je Kristijano imao konkurente u Lionelu Mesiju i Franku Riberiju, ali ove godine, zbog svih titila koje je osvojio i golova koje je postigao, ne sumnjam da će je osvojiti. Zbog toga, Blaterove reči nemaju smisla”, istakao je Ančeloti.

Ančeloti je nominovan za najboljeg trenera i godine i našalio se da više neće biti u konkurenciji zbog svojih izjava o Blateru, iako je počastvovan što se našao na listi.

“Ponosan sam što sam nominovan i voleo bih da osvojim tu nagradu, iako sam osvojio najveću nagradu kada smo pokorili Ligu šampiona. Ako je osvojim, moraću da proširim svoj plakar za trofeje”, naglasio je Ančeloti.

Komentari / 0

Ostavite komentar