Берлускони тражи Тореса у тиму!

Председник Милана у разговору са младим тренером Пипом Инзагијем затражио повратак шпанског нападача у стартну поставу.

Фудбал 29.10.2014 | 08:20
Берлускони тражи Тореса у тиму!

Лист "Газета дело спорт" пише да је Силвио Берлускони био незадовољан одлуком тренера да Фернанда Тореса остави на клупи у недељном мечу против Фиорентине (1:1), а да од првог минута заигра "лажна деветка" Жереми Менез.
"Берлускони је у полувремену разговарао са Инзагијем. Рекао му је да му се не допада та одлука и да жели да види Тореса као главног нападача тима", пише "Газета".

Тиражни дневник најављује доскорашњег шпанског репрезентативца од првог минута на терену, када Милан у среду, у ванредном 9. колу Серије А, буде гостовао Каљарију.

Торес је претходно био стартер на четири меча и дао један гол.

"Нисам дошао у Милан да прође време, него да оставим траг", изјавио је "Ел Нињо", кога је Челси пустио на двогодишњу позајмицу.

Силвио Берлускони је и раније знао да се меша тренерима у посао.

Својевремено је од Фабија Капела тражио већу минутажу за Дејана Савићевића, а није тајна да је у сезони 2006/2007 Карлу Анћелотију "саветовао" да баш Филипо Инзаги добије предност у односу на Алберта Ђилардина у Лиги шампиона.

У оба случаја је био у праву, пошто је Милан касније постао првак Европе. Савићевић је блистао у финалу 1994. године против Барселоне (4:0), а Инзаги 13 година касније био двоструки стрелац у тријумфу над Ливерпулом (2:1), такође у Атини.

"Росонери" су шести на лигашкој табели са 15 бодова, једним мање од Сампдорије и Удинезеа, који по тренутном пласману такође претендују да играју квалификације за Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар