Berluskoni traži Toresa u timu!

Predsednik Milana u razgovoru sa mladim trenerom Pipom Inzagijem zatražio povratak španskog napadača u startnu postavu.

Fudbal 29.10.2014 | 08:20
Berluskoni traži Toresa u timu!

List "Gazeta delo sport" piše da je Silvio Berluskoni bio nezadovoljan odlukom trenera da Fernanda Toresa ostavi na klupi u nedeljnom meču protiv Fiorentine (1:1), a da od prvog minuta zaigra "lažna devetka" Žeremi Menez.
"Berluskoni je u poluvremenu razgovarao sa Inzagijem. Rekao mu je da mu se ne dopada ta odluka i da želi da vidi Toresa kao glavnog napadača tima", piše "Gazeta".

Tiražni dnevnik najavljuje doskorašnjeg španskog reprezentativca od prvog minuta na terenu, kada Milan u sredu, u vanrednom 9. kolu Serije A, bude gostovao Kaljariju.

Tores je prethodno bio starter na četiri meča i dao jedan gol.

"Nisam došao u Milan da prođe vreme, nego da ostavim trag", izjavio je "El Ninjo", koga je Čelsi pustio na dvogodišnju pozajmicu.

Silvio Berluskoni je i ranije znao da se meša trenerima u posao.

Svojevremeno je od Fabija Kapela tražio veću minutažu za Dejana Savićevića, a nije tajna da je u sezoni 2006/2007 Karlu Anćelotiju "savetovao" da baš Filipo Inzagi dobije prednost u odnosu na Alberta Đilardina u Ligi šampiona.

U oba slučaja je bio u pravu, pošto je Milan kasnije postao prvak Evrope. Savićević je blistao u finalu 1994. godine protiv Barselone (4:0), a Inzagi 13 godina kasnije bio dvostruki strelac u trijumfu nad Liverpulom (2:1), takođe u Atini.

"Rosoneri" su šesti na ligaškoj tabeli sa 15 bodova, jednim manje od Sampdorije i Udinezea, koji po trenutnom plasmanu takođe pretenduju da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar