Гатузо остао у ОФИ-ју због навијача!

Ђенаро Гатузо обавестио је челнике екипе ОФИ са Крита да напушта клуб, али га је гест највернијих фанова тог клуба навео да промени мишљење.

Фудбал 28.10.2014 | 18:10
Гатузо остао у ОФИ-ју због навијача!

Италијански тренер Ђенаро Гатузо разочаран финансијским стањем у клубу ОФИ поднео је оставку на место шефа стручног штаба после пораза од Астерас Триполиса (3:2), али се само неколико сати касније предомислио!
И то због навијача. Наиме, невероватна подршка коју је добио од навијача грчког тима натерала је Италијана да остане на Криту.

Око 300 највернијих фанова клуба дошли су испред Гатузове куће и скандирали му да остане. Дирнут тим чином, решио је да се предомисли.

"Никада нисам доживео нешто слично и после велике подршке навијача одлучио сам да останем. Желим да кренем испочетка и да покушамо да заједно остваримо боље резултате. Сада смо јачи", рекао је за клупски сајт Гатузо, који је екипу преузео почетком јуна.

Гатузо је током тренерске каријере водио швајцарски Сион и Палермо.

Он је као играч провео 14 година у Милану, са којим је освојио по две титуле Серије А, Лиге шампиона, и УЕФА Суперкупа, али и трофеј националног купа, два Суперкупа Италије и Светско клупско првенство.

Играо је и за Перуђу, Ређину и Глазгов Ренџерс.

За репрезентацију Италије одиграо је 73 утакмице и дао један гол, а био је члан тима који је 2006. године освојио Светско првенство у Немачкој.

Коментари / 0

Оставите коментар