Енглези: Венгер, не видиш гдје су проблеми!

Неколико фудбалских аналитичара у Енглеској реаговало је на вест да ће Арсенал у јануару покушати да доведе нападача Барселоне, Педра Родригеза.

Фудбал 28.10.2014 | 15:40
Енглези: Венгер, не видиш гдје су проблеми!

Арсенал ће у јаунару, тврди "Дејли Експрес", други пут ове године покушати да доведе помало заборављеног Педра Родригеза из Барселоне.

Педро је сезонама уназад епизодиста на "Ноу Кампу", који блиста само када се неко од стартера повреди, а у међувремену је напад Барсе појачао и Луис Суарез. И не само то, Шпанац је био близу Арсенала још у јуну, током Светског првенства у Бразилу.

"Не знам шта ће се догодити, не знам ништа, али сам миран, јер сам на Светском првенству и то је најважније сада. Ако буде дошло дотле да мора да се донесе одлука, разговараћу са клубом, видећемо шта ће се догодити", рекао је Педро летос, упитан за могући трансфер у Арсенал.

Тада је, међутим, у Арсенал отишао његов клупски колега, Алексис Санчез, а у наредном року менаџер Арсен Венгер, наводно, пробаће да доведе и Педра.

Међутим...

Фудбалски аналитичари у Енглеској зачуђени су оваквим намерама француског менаџера, који у саставу поред Санчеза има још Данија Велбека, Оливијеа Жируа, Јају Санога, Лукаса Подолског, Џоела Кембела, Тија Волкота...

У Енглеској влада уверење да су Арсеналу неопходна појачања, пре свега, у центру одбране, као и на позицији дефанзивног везисте, где се неубедљиво намећу Матје Фламини и Микел Артета, док Абу Дијаби има хроничне проблеме са повредом лигамената колена.
Један од коментара гласи:

"Господине Венгер, реците нам да сте заинтересовани за Хавијера Маскерана или Серђа Бускетса, то би нас учинило веома заинтересованим. То би можда ваш клуб учинило озбиљним кандидатом за титулу".

Слажете ли се?

Коментари / 0

Оставите коментар