Englezi: Venger, ne vidiš gdje su problemi!

Nekoliko fudbalskih analitičara u Engleskoj reagovalo je na vest da će Arsenal u januaru pokušati da dovede napadača Barselone, Pedra Rodrigeza.

Fudbal 28.10.2014 | 15:40
Englezi: Venger, ne vidiš gdje su problemi!

Arsenal će u jaunaru, tvrdi "Dejli Ekspres", drugi put ove godine pokušati da dovede pomalo zaboravljenog Pedra Rodrigeza iz Barselone.

Pedro je sezonama unazad epizodista na "Nou Kampu", koji blista samo kada se neko od startera povredi, a u međuvremenu je napad Barse pojačao i Luis Suarez. I ne samo to, Španac je bio blizu Arsenala još u junu, tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.

"Ne znam šta će se dogoditi, ne znam ništa, ali sam miran, jer sam na Svetskom prvenstvu i to je najvažnije sada. Ako bude došlo dotle da mora da se donese odluka, razgovaraću sa klubom, videćemo šta će se dogoditi", rekao je Pedro letos, upitan za mogući transfer u Arsenal.

Tada je, međutim, u Arsenal otišao njegov klupski kolega, Aleksis Sančez, a u narednom roku menadžer Arsen Venger, navodno, probaće da dovede i Pedra.

Međutim...

Fudbalski analitičari u Engleskoj začuđeni su ovakvim namerama francuskog menadžera, koji u sastavu pored Sančeza ima još Danija Velbeka, Olivijea Žirua, Jaju Sanoga, Lukasa Podolskog, Džoela Kembela, Tija Volkota...

U Engleskoj vlada uverenje da su Arsenalu neophodna pojačanja, pre svega, u centru odbrane, kao i na poziciji defanzivnog veziste, gde se neubedljivo nameću Matje Flamini i Mikel Arteta, dok Abu Dijabi ima hronične probleme sa povredom ligamenata kolena.
Jedan od komentara glasi:

"Gospodine Venger, recite nam da ste zainteresovani za Havijera Maskerana ili Serđa Busketsa, to bi nas učinilo veoma zainteresovanim. To bi možda vaš klub učinilo ozbiljnim kandidatom za titulu".

Slažete li se?

Komentari / 0

Ostavite komentar