Бијељина: Акција "Мапед", претреси у току

На подручју Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бијељина у току су претреси 10 локација код осам осумњичених лица, изјавила је портпарол ЦЈБ Александра Симојловић.

Република Српска 28.10.2014 | 07:50
Бијељина: Акција "Мапед", претреси у току

"У раним јутарњим часовима започета је оперативна акција `Мапед` усмјерена на сузбијање кривичних дјела неовлаштене производње и промета опојних дрога и недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја", рекла је Симојловићева.

Акцију изводе припадници сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Бијељина, уз ангажовање Јединице за подршку Бијељина и Зворник.

Радње се предузимају по наредби Окружног суда Источно Сарајево, у сарадњи и уз координацију окружних тужилаштава из Бијељине и Источног Сарајева.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мила

28.10.2014 08:44

Па кад ће хапсити за привредни, политички итд криминал. Зна добро полиција ко су наркомани, а и сами градјани, само хапсите производјаче дроге, а гдје су производјачи криминала и корупције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

28.10.2014 09:41

Нормално, да је СНСД побиједио у Бијељини јос би криминалци добијали подстицај од владе РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одузимац

28.10.2014 13:59

Ухапсени су сви из Сековица,а један је цак и одборник у скупстини опсрине Сековица испред СДС-а а и остали су припадници ове странке.Толико о томе да је криминал у СНСД-у господине из Прњавора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рас

28.10.2014 18:02

Ухапсите Ненада Ерића у Осмацима што трује омладину са свим врстама наркотика а полиција ћути. Докле тако.

ОДГОВОРИТЕ