Bijeljina: Akcija "Maped", pretresi u toku

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina u toku su pretresi 10 lokacija kod osam osumnjičenih lica, izjavila je portparol CJB Aleksandra Simojlović.

Republika Srpska 28.10.2014 | 07:50
Bijeljina: Akcija "Maped", pretresi u toku

"U ranim jutarnjim časovima započeta je operativna akcija `Maped` usmjerena na suzbijanje krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija", rekla je Simojlovićeva.

Akciju izvode pripadnici sektora kriminalističke policije CJB Bijeljina, uz angažovanje Jedinice za podršku Bijeljina i Zvornik.

Radnje se preduzimaju po naredbi Okružnog suda Istočno Sarajevo, u saradnji i uz koordinaciju okružnih tužilaštava iz Bijeljine i Istočnog Sarajeva.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

mila

28.10.2014 08:44

Pa kad će hapsiti za privredni, politički itd kriminal. Zna dobro policija ko su narkomani, a i sami gradjani, samo hapsite proizvodjače droge, a gdje su proizvodjači kriminala i korupcije.

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

28.10.2014 09:41

Normalno, da je SNSD pobijedio u Bijeljini jos bi kriminalci dobijali podsticaj od vlade RS...

ODGOVORITE
Name

Oduzimac

28.10.2014 13:59

Uhapseni su svi iz Sekovica,a jedan je cak i odbornik u skupstini opsrine Sekovica ispred SDS-a a i ostali su pripadnici ove stranke.Toliko o tome da je kriminal u SNSD-u gospodine iz Prnjavora.

ODGOVORITE
Name

ras

28.10.2014 18:02

Uhapsite Nenada Erića u Osmacima što truje omladinu sa svim vrstama narkotika a policija ćuti. Dokle tako.

ODGOVORITE