Предрасуде о неудатима у тридесетим

Прешла је тридесету, а неудата је - она дефинитивно има неки проблем. Овако околина најчешће оцењује жену која је загазила у четврту деценију, а и даље је без партнера.

Занимљивости 26.10.2014 | 18:18
Предрасуде о неудатима у тридесетим

Међу тим „проблемима“, најчешћи су следећи:

„Превише је захтевна“ и нико не може да испуни њена очекивања. Ово се односи и на оне даме које савршено знају шта желе, а шта не. Имају јасну слику о животу који желе да воде и не дозвољавају да им други намећу стил живљења и потребе.

Очајна је“ и тражи сваку згодну прилику да „шчепа“ било ког мушкарца како би је одвео пред олтар. Овој предрасуди су нарочито склони припадници јачег пола, па такве даме избегавају у широком луку. Забринута породица, с друге стране, мисли да је њихова мезимица превише избирљива. А истина је другачија - одупирање искушењу да се удају за некога ко није по њиховој мери, само да би ставиле прстен када се све њихове другарице венчају, у ствари је за похвалу. Имају право да изаберу животног сапутника који њима одговара и врло је могуће да им се путеви још нису укрстили.

Оне не знају како да буду у дугој вези“ и нису способне да се у потпуности посвете некоме и да праве компромисе. Ово заиста није тачно, јер не значи да девојке које нису имале дуге везе не знају како се воли и живи са партнером. Да ли је способна да се посвети некоме, сазнаћете из разних ситуација, начина на који се опходи према родитељима, сестри, деци коју сретне на улици.

„Удала се за посао“ рећи ће поједини за жену која заиста напорно ради. Ипак, узмите у обзир да она можда није радохоличар, већ само жели да постигне нешто док још није срела „Господина правог“. То дефинитивно не значи да ће остајати дуже и радити преко викенда, јер ако јој пружите прилику да вас заволи - трчаће вам у наручје.

Коментари / 0

Оставите коментар