Састанци странака са највећим бројем гласова

Предсједник ХДЗ-а БиХ Драган Човић изјавио је да су за идућу седмицу договорени састанци са предсједницима странака које су освојиле највећи број гласова на протеклим изборима, да би се изборни побједници што прије договорили о концепцији власти.

Босна и Херцеговина 24.10.2014 | 14:46
Састанци странака са највећим бројем гласова

Човић је данашњем на састанку у Мостару са отправником послова Амбасаде САД у БиХ Николасом Хилом рекао да би нова власт требало да буде формирана до краја године, "или барем главни дио власти на свим нивоима", саопштено је из ХДЗ-а БиХ.

"Морају се видјети и препознати препреке које би могле кочити БиХ да добије статус кандидата за ЕУ, сви услови из Брисела морају бити испуњени. Треба рјешавати привредне теме, изборни закон, социјалну политику и све друге ствари у вези са којима има нагомиланих проблема у БиХ", нагласио је Човић.

На састанку су размијењени ставови о актуелним политичким приликама и односима у БиХ, с нагласком на прошле изборе и изборни резултат, напомиње се у саопштењу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јозо

24.10.2014 14:10

И овај Американац је нула цим он мозе слусат ове лопове босанске. Исти људи прицају исту прицу годинама, и он их опет слуса. Не знам ста то мозе од њих цути паметно кад је то све лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ