Клоп: Вријеме је да будемо 'прљави' и у нашој лиги!

Клоп не уме тачно да објасни шта се дешава са екипом у Бундеслиги где заузима 14. место.

Фудбал 24.10.2014 | 11:15
Клоп: Вријеме је да будемо 'прљави' и у нашој лиги!

Тренер Борусије нема право објашњење како екипа игра лоше у Бундеслиги, а бриљира у Лиги шампиона. "Милионери" имају све три победе у ЛШ, а то је једна више него што је Борусија остварила у досадашњих осам кола Бундеслиге.
"Више никако не смемо да правимо киксеве, једноставно, доста је било. Морамо да будемо спремни да побеђујемо и прљаво ако је то потребно. Очигледно да је то случај ове сезоне са нама у Бундеслиги", рекао је Клоп.

"Милионери“ су синоћ у Истанбулу прегазили Галатасарај са 4:0 и показали да нису заборавили да играју фудбал, иако поглед на табелу немачког првенства намеће другачији закључак. Тријумфом против турског клуба Борусија је дошла на корак од пласман у осмину финала ЛШ.
"Синоћ смо играли веома добро, али далеко је то било од савршеног. Није било лако, иако је деловало тако са стране", додао је Клоп.

Борусија је другу и, засад последњу победу у овогодишњем издању Бундеслиге, остварила још 13. септембра у Дортмунду када је савладала Фрајбург са 3:1. Од тада је прошло пет кола, а Клопова екипа изгубила је четири пута и уписала један реми.

Прави тест у првенству Борусија ће имати ускоро, 1. новембра, када гостује у Минхену водећем Бајерну који у овом тренутку игра готово без грешке.

Коментари / 0

Оставите коментар