Klop: Vrijeme je da budemo 'prljavi' i u našoj ligi!

Klop ne ume tačno da objasni šta se dešava sa ekipom u Bundesligi gde zauzima 14. mesto.

Fudbal 24.10.2014 | 11:15
Klop: Vrijeme je da budemo 'prljavi' i u našoj ligi!

Trener Borusije nema pravo objašnjenje kako ekipa igra loše u Bundesligi, a briljira u Ligi šampiona. "Milioneri" imaju sve tri pobede u LŠ, a to je jedna više nego što je Borusija ostvarila u dosadašnjih osam kola Bundeslige.
"Više nikako ne smemo da pravimo kikseve, jednostavno, dosta je bilo. Moramo da budemo spremni da pobeđujemo i prljavo ako je to potrebno. Očigledno da je to slučaj ove sezone sa nama u Bundesligi", rekao je Klop.

"Milioneri“ su sinoć u Istanbulu pregazili Galatasaraj sa 4:0 i pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal, iako pogled na tabelu nemačkog prvenstva nameće drugačiji zaključak. Trijumfom protiv turskog kluba Borusija je došla na korak od plasman u osminu finala LŠ.
"Sinoć smo igrali veoma dobro, ali daleko je to bilo od savršenog. Nije bilo lako, iako je delovalo tako sa strane", dodao je Klop.

Borusija je drugu i, zasad poslednju pobedu u ovogodišnjem izdanju Bundeslige, ostvarila još 13. septembra u Dortmundu kada je savladala Frajburg sa 3:1. Od tada je prošlo pet kola, a Klopova ekipa izgubila je četiri puta i upisala jedan remi.

Pravi test u prvenstvu Borusija će imati uskoro, 1. novembra, kada gostuje u Minhenu vodećem Bajernu koji u ovom trenutku igra gotovo bez greške.

Komentari / 0

Ostavite komentar