Торес већ на зиму оде из Милана!

Фернандо Торес дошао је на чврсту двогодишњу позајмицу из Челсија у Милан, али би то могло да "пукне" већ у јануару, јер се јавила трећа страна која намерава да откупи његов уговор.

Фудбал 23.10.2014 | 18:35
Торес већ на зиму оде из Милана!

Од тренутка када је Шалке за тренера именовао бившег менаџера Челсија, Роберта Ди Матеа, менаџмент клуба добио је тежак задатак - да доведе Фернанда Тореса.

С обзиром на то да Торес више није резервна опција у нападу Челсија, већ је летос отишао на чврсту двогодишњу позајмицу у Милан, за који игра, Немци су схватили да је једини начин да га добију већ у јануару заправо да понуде Роману Абрамовићу новац и откупе његов уговор.

"Билд" тврди да ће Ди Матео покушати од клуба који је одвео на кров Европе 2012. године да издејствује трансфер 30-годишњег Шпанца, за којег је Челси својевремено платио 50 милиона фунти Ливерпулу. Не наводи се сума с којом ће Немци кренути у Лондон, али тешко да би у овом тренутку било по понудио више од 12, до 15 милиона евра за некада једног од најбољих нападача света.

Челси, с друге стране, веома води рачуна о УЕФА финансијском фер плеју и, сигурно је, не би тек тако отписао могућност да продајом Тореса себи побољша преговарачку позицију за наредни прелазни рок.

Коментари / 0

Оставите коментар