Tores već na zimu ode iz Milana!

Fernando Tores došao je na čvrstu dvogodišnju pozajmicu iz Čelsija u Milan, ali bi to moglo da "pukne" već u januaru, jer se javila treća strana koja namerava da otkupi njegov ugovor.

Fudbal 23.10.2014 | 18:35
Tores već na zimu ode iz Milana!

Od trenutka kada je Šalke za trenera imenovao bivšeg menadžera Čelsija, Roberta Di Matea, menadžment kluba dobio je težak zadatak - da dovede Fernanda Toresa.

S obzirom na to da Tores više nije rezervna opcija u napadu Čelsija, već je letos otišao na čvrstu dvogodišnju pozajmicu u Milan, za koji igra, Nemci su shvatili da je jedini način da ga dobiju već u januaru zapravo da ponude Romanu Abramoviću novac i otkupe njegov ugovor.

"Bild" tvrdi da će Di Mateo pokušati od kluba koji je odveo na krov Evrope 2012. godine da izdejstvuje transfer 30-godišnjeg Španca, za kojeg je Čelsi svojevremeno platio 50 miliona funti Liverpulu. Ne navodi se suma s kojom će Nemci krenuti u London, ali teško da bi u ovom trenutku bilo po ponudio više od 12, do 15 miliona evra za nekada jednog od najboljih napadača sveta.

Čelsi, s druge strane, veoma vodi računa o UEFA finansijskom fer pleju i, sigurno je, ne bi tek tako otpisao mogućnost da prodajom Toresa sebi poboljša pregovaračku poziciju za naredni prelazni rok.

Komentari / 0

Ostavite komentar