Гробари, подржите Партизан! Заслужио је!

За утакмицу против Бешикташа остало је још мање 10.000 улазница, што се уопште не допада тренеру црно-белих Марку Николићу.

Фудбал 23.10.2014 | 15:00
Гробари, подржите Партизан! Заслужио је!

Мало је остало до утакмице трећег кола Лиге Европе између Партизана и Бешикташа. Како сада ствари стоје, мала је вероватноћа да ће стадион у Хумској улици бити пун као што је био против Тотенхема у првом мечу УЕФА такмичења и недавно против Црвене звезде у Суперлиги.

Према речима тренера Партизана Марка Николића, у продаји је остало још 10.000 улазница, што је, у овом случају, више од трећине капацитета стадиона.

И Марко Николић и млади фудбалер Андрија Живковић, на конференцији за медије пред утакмицу са Бешикташом упутили су позив навијачима да, без обзира на лоше временске услове, дођу у четвртак увече (21.05) у Хумску и помогну им против истанбулских црно-белих.

"Желим да истакнем последњу информацију коју сам добио. У продаји има још 10.000 улазница! Мимо сваког обичаја, не апелујем, већ позивам навијаче да купе улазнице и подрже Партизан, који постиже ванредно добре резултате, сходно околностима које нас прате", рекао је Николић и наставио:

"Играчи су заслужили пун стадион и велику подршку са трибина. Нека публика сутра увече буде са нама, а фудбалери Партизана на горњој граници својих могућности. Борићемо се од првог до последњег минута".

Андрија Живковић је, такође, позвао навијаче да се више ангажују.

"Позивам Гробаре, без обзира на временске услове, да нас подрже".

Подсетимо, пред утакмицу са турским представником, услед казне УЕФА и настојања да се ризици од инцидената сведу на минимум, дошло је до смањења капацитета Партизановог стадиона.

Сектор К на јужној трибини је затворен, па ће остати празно 1.320 столица (Партизан је кажњен због анти-семитске заставе истакнуте током меча против Тотенхема). Навијачи са улазницама за тај део стадиона моћи ће да уђу на друге улазе за јужну трибину.

Северна трибина је овај пут резервисана искључиво за гостујуће навијаче, па ће присталице Партизана које су раније купиле улазнице за тај део стадиона моћи да уђу на улаз за бочни део источне трибине, ближе северу.

Коментари / 0

Оставите коментар