Grobari, podržite Partizan! Zaslužio je!

Za utakmicu protiv Bešiktaša ostalo je još manje 10.000 ulaznica, što se uopšte ne dopada treneru crno-belih Marku Nikoliću.

Fudbal 23.10.2014 | 15:00
Grobari, podržite Partizan! Zaslužio je!

Malo je ostalo do utakmice trećeg kola Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša. Kako sada stvari stoje, mala je verovatnoća da će stadion u Humskoj ulici biti pun kao što je bio protiv Totenhema u prvom meču UEFA takmičenja i nedavno protiv Crvene zvezde u Superligi.

Prema rečima trenera Partizana Marka Nikolića, u prodaji je ostalo još 10.000 ulaznica, što je, u ovom slučaju, više od trećine kapaciteta stadiona.

I Marko Nikolić i mladi fudbaler Andrija Živković, na konferenciji za medije pred utakmicu sa Bešiktašom uputili su poziv navijačima da, bez obzira na loše vremenske uslove, dođu u četvrtak uveče (21.05) u Humsku i pomognu im protiv istanbulskih crno-belih.

"Želim da istaknem poslednju informaciju koju sam dobio. U prodaji ima još 10.000 ulaznica! Mimo svakog običaja, ne apelujem, već pozivam navijače da kupe ulaznice i podrže Partizan, koji postiže vanredno dobre rezultate, shodno okolnostima koje nas prate", rekao je Nikolić i nastavio:

"Igrači su zaslužili pun stadion i veliku podršku sa tribina. Neka publika sutra uveče bude sa nama, a fudbaleri Partizana na gornjoj granici svojih mogućnosti. Borićemo se od prvog do poslednjeg minuta".

Andrija Živković je, takođe, pozvao navijače da se više angažuju.

"Pozivam Grobare, bez obzira na vremenske uslove, da nas podrže".

Podsetimo, pred utakmicu sa turskim predstavnikom, usled kazne UEFA i nastojanja da se rizici od incidenata svedu na minimum, došlo je do smanjenja kapaciteta Partizanovog stadiona.

Sektor K na južnoj tribini je zatvoren, pa će ostati prazno 1.320 stolica (Partizan je kažnjen zbog anti-semitske zastave istaknute tokom meča protiv Totenhema). Navijači sa ulaznicama za taj deo stadiona moći će da uđu na druge ulaze za južnu tribinu.

Severna tribina je ovaj put rezervisana isključivo za gostujuće navijače, pa će pristalice Partizana koje su ranije kupile ulaznice za taj deo stadiona moći da uđu na ulaz za bočni deo istočne tribine, bliže severu.

Komentari / 0

Ostavite komentar