Билић се наљутио на пресу због...?

Тренер фудбалера Бешикташа Славен Билић рекао је да ће предстојећа утакмица с Партизаном бити важна и тешка, јер обе екипе очекују победу.

Фудбал 23.10.2014 | 13:00
Билић се наљутио на пресу због...?

"Очекује нас веома важна утакмица и имам велика очекивања. Све екипе у групи су бодовно близу и свима су потребни бодови. Знам да ће Партизан ићи на победу, али тако ћемо и ми. Дошли смо да се боримо и освојимо три бода како бисмо били корак ближе циљу", рекао је Билић на конференцији за новинаре у Београду.

Бешикташ ће у четвртак од 21.05 гостовати Партизану у трећем колу групе Ц Лиге Европа.

"Све заједно овде нас очекује ужасно тешка, али квалитетна утакмица", навео је Билић.

Партизан је, као и Бешикташ, први на табели домаћег првенства, а Билић је казао да су црно-бели с осам узастопних победа у врху европског фудбала.

"Партизан је, по резултатима, у самом врху европског фудбала. То је екипа која је забележила осам првенствених победа у низу, и то није само резултат за поштовање, већ је импресивно, без обзира каква је то лига", казао је Билић.

Према његовим речима, Бешикташ се добро спремио за сусрет.

"Партизан је велики клуб, долазимо на велики стадион, али се тога не прибојавамо и не желимо да размишљамо о томе. Добро сам спремио екипу јер знам колико ће бити тешко кад изађемо на терен. Са друге стране, не треба бити лажно скроман, и ми смо јако квалитетна екипа, први смо у турском првенству", казао је хрватски стручњак.

Он је додао да екипа Партизана склоп "квалитета, потенцијала и менталитета" и да од целог тима црно-белих прети опасност. На молбу новинара да каже да ли ће инциденти с утакмице Србије и Албаније на стадиону црно-белих прошле недеље утицати на
предстојећи сусрет, Билић је рекао да је "љут" због тог питања.

"Наљутили сте ме тим питањем. Прво, Ви нисте политички новинар, а друго, ја нисам миротворац, ја сам спортиста", рекао је Билић.

Фудбалер Бешикташа Рамон Мота рекао је да је његова екипа дошла да победи у Београду.

"Предстоји нам веома важна утакмица против велике екипе са добрим навијачима. Али, то нас претерано не занима, дошли смо по три бода. Верујем да ћемо освојити три бода и наставити серију добрих резултата", рекао је Мота.

Коментари / 0

Оставите коментар