Bilić se naljutio na presu zbog...?

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić rekao je da će predstojeća utakmica s Partizanom biti važna i teška, jer obe ekipe očekuju pobedu.

Fudbal 23.10.2014 | 13:00
Bilić se naljutio na presu zbog...?

"Očekuje nas veoma važna utakmica i imam velika očekivanja. Sve ekipe u grupi su bodovno blizu i svima su potrebni bodovi. Znam da će Partizan ići na pobedu, ali tako ćemo i mi. Došli smo da se borimo i osvojimo tri boda kako bismo bili korak bliže cilju", rekao je Bilić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Bešiktaš će u četvrtak od 21.05 gostovati Partizanu u trećem kolu grupe C Lige Evropa.

"Sve zajedno ovde nas očekuje užasno teška, ali kvalitetna utakmica", naveo je Bilić.

Partizan je, kao i Bešiktaš, prvi na tabeli domaćeg prvenstva, a Bilić je kazao da su crno-beli s osam uzastopnih pobeda u vrhu evropskog fudbala.

"Partizan je, po rezultatima, u samom vrhu evropskog fudbala. To je ekipa koja je zabeležila osam prvenstvenih pobeda u nizu, i to nije samo rezultat za poštovanje, već je impresivno, bez obzira kakva je to liga", kazao je Bilić.

Prema njegovim rečima, Bešiktaš se dobro spremio za susret.

"Partizan je veliki klub, dolazimo na veliki stadion, ali se toga ne pribojavamo i ne želimo da razmišljamo o tome. Dobro sam spremio ekipu jer znam koliko će biti teško kad izađemo na teren. Sa druge strane, ne treba biti lažno skroman, i mi smo jako kvalitetna ekipa, prvi smo u turskom prvenstvu", kazao je hrvatski stručnjak.

On je dodao da ekipa Partizana sklop "kvaliteta, potencijala i mentaliteta" i da od celog tima crno-belih preti opasnost. Na molbu novinara da kaže da li će incidenti s utakmice Srbije i Albanije na stadionu crno-belih prošle nedelje uticati na
predstojeći susret, Bilić je rekao da je "ljut" zbog tog pitanja.

"Naljutili ste me tim pitanjem. Prvo, Vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam mirotvorac, ja sam sportista", rekao je Bilić.

Fudbaler Bešiktaša Ramon Mota rekao je da je njegova ekipa došla da pobedi u Beogradu.

"Predstoji nam veoma važna utakmica protiv velike ekipe sa dobrim navijačima. Ali, to nas preterano ne zanima, došli smo po tri boda. Verujem da ćemo osvojiti tri boda i nastaviti seriju dobrih rezultata", rekao je Mota.

Komentari / 0

Ostavite komentar