Босанчић: Ја сам лидер Звезде!

Милош Босанчић се протеклог викенда нашао у жижи фудбалске јавности по неколико основа, а све у вези са дербијем. Ипак, време дербија је прошло, црвено-бели желе да га забораве и извуку само добро од њега. Једна од добрих ствари је била и Босанчићева игра. Међутим јасно је да мора још боље, јер се од њега још више очекује.

Фудбал 23.10.2014 | 12:20
Босанчић: Ја сам лидер Звезде!

Звезди треба вођа. неко ко ће моћи карактером и знањем да повуче младе играче. Може ли то да буде Милош Босанчић?

- Знам зашто сам у Звезди. Доведен сам да бих био лидер тима, људи из клуба који су ме довели су имали ту идеју. Знам шта се од мене очекује и не бежим од тога. Звезди треба неко са карактером и мораћу то да урадим како знам и умем - јасан је Босанчић у изјави за Блицспорт.

Део тог карактера, његова темпераментна страна виђена је и у вербалном сукобу са Сашом илићем у тунелу Партизановог стадиона.

- Око тога се подигла велика прашина. Није то ништа посебно било. Сале и ја смо супер другари. То је нормално да у дербију има такве тензије. Не само када сам ја у питању, тога је увек било и биће. Таквог набоја као на нашем дербију нема нигде, избија адреналин на све стране, али није било ништа лично - објашњава Босанчић.

Он истиче да му је посебно тешко због тог неуспеха.

- Мени специјално лош резултат тешко пада, зна се у каквој сам ситуацији био, али шта да се ради. Био сам спреман на све, гађали су ме и вређали, али много теже од тога је изгубити. Ипак, нема предаје.Битно је да победимо све до краја јесени и останемо у трци за титулу.

У томе би екипи много значило да се и Босанчић упише у листу стрелаца.

- Ваљда ће бити и неки гол... Мора да буде. Ипак, најважније је да се победи, а ја се нећу штедети у намери да у томе успемо - рекао је Босанчић.

Коментари / 0

Оставите коментар