Bosančić: Ja sam lider Zvezde!

Miloš Bosančić se proteklog vikenda našao u žiži fudbalske javnosti po nekoliko osnova, a sve u vezi sa derbijem. Ipak, vreme derbija je prošlo, crveno-beli žele da ga zaborave i izvuku samo dobro od njega. Jedna od dobrih stvari je bila i Bosančićeva igra. Međutim jasno je da mora još bolje, jer se od njega još više očekuje.

Fudbal 23.10.2014 | 12:20
Bosančić: Ja sam lider Zvezde!

Zvezdi treba vođa. neko ko će moći karakterom i znanjem da povuče mlade igrače. Može li to da bude Miloš Bosančić?

- Znam zašto sam u Zvezdi. Doveden sam da bih bio lider tima, ljudi iz kluba koji su me doveli su imali tu ideju. Znam šta se od mene očekuje i ne bežim od toga. Zvezdi treba neko sa karakterom i moraću to da uradim kako znam i umem - jasan je Bosančić u izjavi za Blicsport.

Deo tog karaktera, njegova temperamentna strana viđena je i u verbalnom sukobu sa Sašom ilićem u tunelu Partizanovog stadiona.

- Oko toga se podigla velika prašina. Nije to ništa posebno bilo. Sale i ja smo super drugari. To je normalno da u derbiju ima takve tenzije. Ne samo kada sam ja u pitanju, toga je uvek bilo i biće. Takvog naboja kao na našem derbiju nema nigde, izbija adrenalin na sve strane, ali nije bilo ništa lično - objašnjava Bosančić.

On ističe da mu je posebno teško zbog tog neuspeha.

- Meni specijalno loš rezultat teško pada, zna se u kakvoj sam situaciji bio, ali šta da se radi. Bio sam spreman na sve, gađali su me i vređali, ali mnogo teže od toga je izgubiti. Ipak, nema predaje.Bitno je da pobedimo sve do kraja jeseni i ostanemo u trci za titulu.

U tome bi ekipi mnogo značilo da se i Bosančić upiše u listu strelaca.

- Valjda će biti i neki gol... Mora da bude. Ipak, najvažnije je da se pobedi, a ja se neću štedeti u nameri da u tome uspemo - rekao je Bosančić.

Komentari / 0

Ostavite komentar