Гојко Качар на новом почетку!

Српски интернационалац се опоравио од повреде, али је далеко од прве поставе иако је са 1,8 милиона евра годишњом платом један од најплаћенијих играча Хамбурга.

Фудбал 21.10.2014 | 14:15
Гојко Качар на новом почетку!

Србима изгледа није суђено да их срећа погледа у Хамбургу. Гојко Качар и Слободан Рајковић никако да се ухвате за “зелену грану” у редовима некадашњег првака Европе. Прошле сезоне, Рајковић је заиграо после годину дана егзила из првог тима, играо одлично ,али је убрзо доживео тешку повреду. Минулог лета се Качар вратио са позајмице из Јапана и у предсезони убедио тадашњег тренера Мирка Сломку да заслужује место у првој постави, али и његова срећа је кратко трајала.

Качар је одлично играо на позицији штопера у припремном периоду, али је непосредно пред поечетак сезоне доживео повреду која га је избацила из конкуренције. Сада када се опоравио, закован је за клупу код новог тренера Цинбауера који је заменио Сломку. Предност имају Вестерман и Ђуру, а клуб је после повреде Качара у финишу прелазног рока купио и бразилског штопера Клебера.

Качар који је 2010. године дошао из Херте за 5,5 милиона евра као велико појачање, сада опет мора да чека на шансу. Ипак, оптимиста је и каже да му је најважније да је опет здрав.
“Добро сам и драго ми је да сам се вратио на терен. Прво сам се повредио, а онда је клуб довео Клебера на моје место. Баш нисам имао среће. Ипак, ја сам тимски играч и најбитније ми је да екипа сакупи што више бодова и игра добро. У међувремену ћу радити напорно и трудити се да добијем поверење тренера. Сигуран сам да ћу једног дана добити шансу”, каже некада један од највећих талената српског фудбала.

Качару на крају сезоне истиче уговор са Хамбургом према којем зарађује 1,8 милиона евра по сезони што га чини једним од најплаћенијих фудбалера у екипи некадашњег првака Европе.
“У фудбалу се никад не зна. Успони и падови су нормална ствар”, каже Качар.

Коментари / 0

Оставите коментар