Gojko Kačar na novom početku!

Srpski internacionalac se oporavio od povrede, ali je daleko od prve postave iako je sa 1,8 miliona evra godišnjom platom jedan od najplaćenijih igrača Hamburga.

Fudbal 21.10.2014 | 14:15
Gojko Kačar na novom početku!

Srbima izgleda nije suđeno da ih sreća pogleda u Hamburgu. Gojko Kačar i Slobodan Rajković nikako da se uhvate za “zelenu granu” u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope. Prošle sezone, Rajković je zaigrao posle godinu dana egzila iz prvog tima, igrao odlično ,ali je ubrzo doživeo tešku povredu. Minulog leta se Kačar vratio sa pozajmice iz Japana i u predsezoni ubedio tadašnjeg trenera Mirka Slomku da zaslužuje mesto u prvoj postavi, ali i njegova sreća je kratko trajala.

Kačar je odlično igrao na poziciji štopera u pripremnom periodu, ali je neposredno pred poečetak sezone doživeo povredu koja ga je izbacila iz konkurencije. Sada kada se oporavio, zakovan je za klupu kod novog trenera Cinbauera koji je zamenio Slomku. Prednost imaju Vesterman i Đuru, a klub je posle povrede Kačara u finišu prelaznog roka kupio i brazilskog štopera Klebera.

Kačar koji je 2010. godine došao iz Herte za 5,5 miliona evra kao veliko pojačanje, sada opet mora da čeka na šansu. Ipak, optimista je i kaže da mu je najvažnije da je opet zdrav.
“Dobro sam i drago mi je da sam se vratio na teren. Prvo sam se povredio, a onda je klub doveo Klebera na moje mesto. Baš nisam imao sreće. Ipak, ja sam timski igrač i najbitnije mi je da ekipa sakupi što više bodova i igra dobro. U međuvremenu ću raditi naporno i truditi se da dobijem poverenje trenera. Siguran sam da ću jednog dana dobiti šansu”, kaže nekada jedan od najvećih talenata srpskog fudbala.

Kačaru na kraju sezone ističe ugovor sa Hamburgom prema kojem zarađuje 1,8 miliona evra po sezoni što ga čini jednim od najplaćenijih fudbalera u ekipi nekadašnjeg prvaka Evrope.
“U fudbalu se nikad ne zna. Usponi i padovi su normalna stvar”, kaže Kačar.

Komentari / 0

Ostavite komentar