Босанчић пред дерби у тунелу 'правио фрку'!

Судија Милорад Мажић, наводно, спречио је већи инцидент између фудбалера Партизана и Црвене звезде уочи 147. "вечитог дербија".

Фудбал 20.10.2014 | 19:45
Босанчић пред дерби у тунелу 'правио фрку'!

Према причи сведока, многи дербији "решени" су још у тунелу.

"Налетања" једних на друге уочи изласка на терен чешће је било, него што није у претходних 20, 30 година. Нешто слично, пише "Блиц", догодило се и у суботу, на стадиону у Хумској, када су се фудбалери Партизана и Црвене звезде спремали да изађу на 147. "вечити дерби".

На терену је, потом било све у границама спортске борбе, међутим није почело баш тако.

Прво је, пише овај дневник, бивши фудбалер Партизана, данас играч Црвене звезде, Милош Босанчић, на сав глас поручио саиграчима, тако да га ривали чују:

"Ајде, бре, да их искидамо, видите да не знају ништа", између осталог је рекао Босанчић, што је изазвало моменталну реакцију капитена Партизана, Саше Илића.

"Како те није срамота да причаш тако нешто, до јуче си овде јео хлеб, а сад палиш ватру! Шта је с тобом? Да л' си нормалан?", грмео је Илић.

Потом су се умешали и остали, дошло је до комешања, али су улогу миротвораца преузели судија Милорад Мажић и његови помоћници, пише "Блиц".

Тренер Црвене звезде, Ненад Лалатовић, рекао је да је Партизан после овог инцидента претио да неће изаћи на терен, уколико Босанчић не добије моментални црвени картон, још тунелу.

"Партизан је пратио да неће изаћи на терен, ако мој играч не добије црвени картон и вршили су страховит притисак на судије", рекао је Лалатовић.

Коментари / 0

Оставите коментар