Bosančić pred derbi u tunelu 'pravio frku'!

Sudija Milorad Mažić, navodno, sprečio je veći incident između fudbalera Partizana i Crvene zvezde uoči 147. "večitog derbija".

Fudbal 20.10.2014 | 19:45
Bosančić pred derbi u tunelu 'pravio frku'!

Prema priči svedoka, mnogi derbiji "rešeni" su još u tunelu.

"Naletanja" jednih na druge uoči izlaska na teren češće je bilo, nego što nije u prethodnih 20, 30 godina. Nešto slično, piše "Blic", dogodilo se i u subotu, na stadionu u Humskoj, kada su se fudbaleri Partizana i Crvene zvezde spremali da izađu na 147. "večiti derbi".

Na terenu je, potom bilo sve u granicama sportske borbe, međutim nije počelo baš tako.

Prvo je, piše ovaj dnevnik, bivši fudbaler Partizana, danas igrač Crvene zvezde, Miloš Bosančić, na sav glas poručio saigračima, tako da ga rivali čuju:

"Ajde, bre, da ih iskidamo, vidite da ne znaju ništa", između ostalog je rekao Bosančić, što je izazvalo momentalnu reakciju kapitena Partizana, Saše Ilića.

"Kako te nije sramota da pričaš tako nešto, do juče si ovde jeo hleb, a sad pališ vatru! Šta je s tobom? Da l' si normalan?", grmeo je Ilić.

Potom su se umešali i ostali, došlo je do komešanja, ali su ulogu mirotvoraca preuzeli sudija Milorad Mažić i njegovi pomoćnici, piše "Blic".

Trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, rekao je da je Partizan posle ovog incidenta pretio da neće izaći na teren, ukoliko Bosančić ne dobije momentalni crveni karton, još tunelu.

"Partizan je pratio da neće izaći na teren, ako moj igrač ne dobije crveni karton i vršili su strahovit pritisak na sudije", rekao je Lalatović.

Komentari / 0

Ostavite komentar