Црногорци би да 'украду' Костића!

Талентованом У-21 репрезентативцу Србије понуђено је да дебитује за сениорску репрезентацију Црне Горе, јавља РТС.

Фудбал 20.10.2014 | 18:30
Црногорци би да 'украду' Костића!

Филип Костић (21), један од најважнијих играча младе репрезентације Србије, могао би да игра за Црну Гору у сениорској конкуренцији.

Радио-телевизија Србије јавља да се талентованом Крагујевчанину, сада играчу Штутгарта, надају у Подгорици. Волели би да што пре заигра за њихову сениорску селекцију.

"Фудбалски савез Црне Горе понудио је младом репрезентативцу Србије Филипу Костићу да дебитује за 'А' тим Црне Горе", објашњено је.

Костић је недавно постигао одлучујући гол у победи "орлића" на гостовању у Шпанији, којом је српска селекција обезбедила место на Европском првенству и уједно елиминисала двоструког узастопног шампиона континента.

"Вест о интересовању Црне Горе за овог младог фудбалера стигла је само неколико дана после изузетног успеха младе репрезентације Србије... Уколико Костић прихвати позив Црне Горе и дебитује за А тим ове репрезентације, изгубиће могућност да наступа за Србију", јавља РТС.

Костић је тренутно у изузетној форми. После гола Шпанцима, овог викенда асистирао је у ремију свог тима. Претходно је играо за Гронинген и Раднички 1923.

Репрезентација Црне Горе бори се за пласман на ЕУРО 2016 у Групи Г, уз Аустрију, Русију, Шведску, Молдавију и Лихтенштајн. Наредни квалификациони меч одиграће у Подгорици, 15. новембра, против Шведске.

Хоће ли Филип Костић наступити на тој утакмици?

Коментари / 0

Оставите коментар