Crnogorci bi da 'ukradu' Kostića!

Talentovanom U-21 reprezentativcu Srbije ponuđeno je da debituje za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, javlja RTS.

Fudbal 20.10.2014 | 18:30
Crnogorci bi da 'ukradu' Kostića!

Filip Kostić (21), jedan od najvažnijih igrača mlade reprezentacije Srbije, mogao bi da igra za Crnu Goru u seniorskoj konkurenciji.

Radio-televizija Srbije javlja da se talentovanom Kragujevčaninu, sada igraču Štutgarta, nadaju u Podgorici. Voleli bi da što pre zaigra za njihovu seniorsku selekciju.

"Fudbalski savez Crne Gore ponudio je mladom reprezentativcu Srbije Filipu Kostiću da debituje za 'A' tim Crne Gore", objašnjeno je.

Kostić je nedavno postigao odlučujući gol u pobedi "orlića" na gostovanju u Španiji, kojom je srpska selekcija obezbedila mesto na Evropskom prvenstvu i ujedno eliminisala dvostrukog uzastopnog šampiona kontinenta.

"Vest o interesovanju Crne Gore za ovog mladog fudbalera stigla je samo nekoliko dana posle izuzetnog uspeha mlade reprezentacije Srbije... Ukoliko Kostić prihvati poziv Crne Gore i debituje za A tim ove reprezentacije, izgubiće mogućnost da nastupa za Srbiju", javlja RTS.

Kostić je trenutno u izuzetnoj formi. Posle gola Špancima, ovog vikenda asistirao je u remiju svog tima. Prethodno je igrao za Groningen i Radnički 1923.

Reprezentacija Crne Gore bori se za plasman na EURO 2016 u Grupi G, uz Austriju, Rusiju, Švedsku, Moldaviju i Lihtenštajn. Naredni kvalifikacioni meč odigraće u Podgorici, 15. novembra, protiv Švedske.

Hoće li Filip Kostić nastupiti na toj utakmici?

Komentari / 0

Ostavite komentar