Петровићу и Трифковићу укинут притвор

Суд БиХ укинуо је притвор и одредио мјере забране Ненаду Петровићу и Мићи Трифковићу, који су под истрагом Тужилаштва БиХ због продуженог кривичног дјела проневјере у служби и кривичног дјела тешке крађе у саизвршилаштву.

Босна и Херцеговина 20.10.2014 | 13:35
Петровићу и Трифковићу укинут притвор

Петровићу и Трифковићу забрањено је напуштање мјеста боравка, путовања и састајања са одређеним лицима, саопштено је из Суда БиХ. Поступајући по налогу Тужилаштва БиХ, полицијски службеници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске и Федералне управе полиције, ухапсили су Петровића и Трифковића 19. септембра.

Они су осумњичени да су дужи временски период унутар комплекса правосудних институција, отуђивали доказни материјал, чијом су продајом, остваривали незакониту имовинску корист. Т

рифковић је осумњичен као возач запослен у Тужилаштву БиХ, а Петровић као референт специјалиста за извршење кривичних санкција и евиденцију привремено одузетих предмета у Суду БиХ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Не

20.10.2014 13:37

цуди ме сва је дрзава на лоповлуку саздана.Свеједно је гдје ко ради,размисљање је исто.Ста могу украст како доц до пара?Друство је комплет криминализовано и нема зу изузетака.Посто це гарнитура бити незнатно измијењена после избора нема краја криминалу и корупцији.

ОДГОВОРИТЕ