Petroviću i Trifkoviću ukinut pritvor

Sud BiH ukinuo je pritvor i odredio mjere zabrane Nenadu Petroviću i Mići Trifkoviću, koji su pod istragom Tužilaštva BiH zbog produženog krivičnog djela pronevjere u službi i krivičnog djela teške krađe u saizvršilaštvu.

Bosna i Hercegovina 20.10.2014 | 13:35
Petroviću i Trifkoviću ukinut pritvor

Petroviću i Trifkoviću zabranjeno je napuštanje mjesta boravka, putovanja i sastajanja sa određenim licima, saopšteno je iz Suda BiH. Postupajući po nalogu Tužilaštva BiH, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske i Federalne uprave policije, uhapsili su Petrovića i Trifkovića 19. septembra.

Oni su osumnjičeni da su duži vremenski period unutar kompleksa pravosudnih institucija, otuđivali dokazni materijal, čijom su prodajom, ostvarivali nezakonitu imovinsku korist. T

rifković je osumnjičen kao vozač zaposlen u Tužilaštvu BiH, a Petrović kao referent specijalista za izvršenje krivičnih sankcija i evidenciju privremeno oduzetih predmeta u Sudu BiH.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ne

20.10.2014 13:37

cudi me sva je drzava na lopovluku sazdana.Svejedno je gdje ko radi,razmisljanje je isto.Sta mogu ukrast kako doc do para?Drustvo je komplet kriminalizovano i nema zu izuzetaka.Posto ce garnitura biti neznatno izmijenjena posle izbora nema kraja kriminalu i korupciji.

ODGOVORITE