Чеда Јовановић хитно оперисан!

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић хитно је оперисан у ноћи између четвртка и петка у Институту за ортопедско-хируршке болести „Бањица“.

Србија 19.10.2014 | 19:00
Чеда Јовановић хитно оперисан!

Како Курир сазнаје, захват је био врло озбиљан, а лекари су политичару морали да одстране и део кости левог колена!

"Операција није била нимало наивна, извађен је део кости, очишћен зглоб, сређена су оштећена ткива лигамената, тетива и мишића. Јовановић није желео да чека интервенцију у иностранству зато што верује нашим лекарима, с којима одраније има добра искуства", каже извор Курира близак Јовановићу.

Како објашњава, шеф либерала је до сада пет пута оперисао десно, а сада први пут лево колено.

"Три дана после операције у августу ронио је са шавовима, заштићен водоотпорним завојима и ортозом. И тада и сада је одмах напустио болницу, само што је овог пута дошао у странку и рекао:
„ЛДП, на ноге. Време је“. Лекари и медицинско особље били су врхунски, што је један од разлога нетипичног постоперативног тока", додаје извор Курира.

Иначе, први човек либерала је због дугогодишњег бављења разним екстремним спортовима више пута
задобијао озбиљне повреде, па је зато имао и неколико поновљених операција колена.

Повредио се и летос, када је на летовању на грчком острву Миконосу пао приликом вожње мотора, због чега му је десна нога била у лонгети. Последњу операцију колена имао је у августу, такође на Бањици, и то убрзо након повратка с Миконоса.

Због повреде колена дуже време је ишао и на терапије код познатог стручњака Милана Илића, који је лечио и Ану Ивановић, као и кошаркаша Ненада Крстића док је био у НБА.

Лидер ЛДП познат је као љубитељ планинарења, падобранства, параглајдинга и скијања.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

перица

19.10.2014 19:02

знамо тог јовановица, до сада је увијек био против позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

циме

19.10.2014 19:43

Ау ова ти је дубока!

ОДГОВОРИТЕ