Тони Блер лобира у УЕФА за Албанце

Лобистичка кућа бившег британског премијера заједно с најмоћнијим лобистима из Америке ради све што је у њеној моћи да Албанија добије три бода. 

Свијет 19.10.2014 | 11:11
Тони Блер лобира у УЕФА за Албанце

Бивши британски премијер Тони Блер почео је да лобира у УЕФА како би Срби добили жестоку казну за инциденте на мечу у Београду, тврди албански Спорт експрес.

Начитали смо се гомиле лажи из албанских медија, али последња вест која стиже наводи на велики опрез. Наиме, спортски лист из Тиране истиче да је већ почело лобирање с највишег нивоа како би се Србија казнила за прекид меча на стадиону Партизана.

Србију жестоко казнити

Главну улогу у одбрани њихових интереса имаће Тони Блер, бивши британски премијер, иначе велики пријатељ и саветник Едија Раме, премијера Албаније.

- Лобистичка кућа „Тони Блер и пријатељи“ заједно с најмоћнијим лобистима из Америке ради све што је у њеној моћи да Албанија добије три бода, а Србија жестоку казну. Три бода из Београда у овом случају представљала би симбол победе. Албанија има своју тешку артиљерију у иностранству, која ће учинити много да УЕФА пресуди у нашу корист. Држава координира борбу у овом случају и не би требало сумњати да ће изборити тријумф - пише Спорт експрес.

Озбиљне претње

Претње које долазе из Тиране треба схватити максимално озбиљно. Јавна је тајна да Албанци имају изузетно јак лоби широм света. Такође, позната су „осећања“ Тонија Блера према српском народу, која датирају још од НАТО агресије 1999. године.

Злочиначки патент

ПОНОВО ДРОН НА УТАКМИЦИ!

Не смирују се Албанци. Тако су пустили дрон на утакмици Фљамуртари - Скендербег, само што овога пута летећа справа није носила обележје „велике Албаније“ већ стандардну заставу ове државе. Такође, Албанци су и малтретирали животиње на поменутом мечу! Тако су на голуба окачили албанску заставу, а несрећна птица је уз много муке летела.

Блер као лобиста

- „Тони Блер и пријатељи“ једна је од најмоћнијих светских лобистичких кућа
- Блер је саветник владе Албаније и лични пријатељ премијера Раме
- Бивши британски премијер нудио је и лобистичку помоћ Србији на путу ка ЕУ
- Пре неколико година Блер је открио да је био заговорник бомбардовања 1999.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Црни Груја

19.10.2014 09:45

Блер је био и остао обична фукара. Може само лобират за дивљаке који пуштају дрон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

19.10.2014 11:18

Тони Кер ради све за паре.

ОДГОВОРИТЕ