Toni Bler lobira u UEFA za Albance

Lobistička kuća bivšeg britanskog premijera zajedno s najmoćnijim lobistima iz Amerike radi sve što je u njenoj moći da Albanija dobije tri boda. 

Svijet 19.10.2014 | 11:11
Toni Bler lobira u UEFA za Albance

Bivši britanski premijer Toni Bler počeo je da lobira u UEFA kako bi Srbi dobili žestoku kaznu za incidente na meču u Beogradu, tvrdi albanski Sport ekspres.

Načitali smo se gomile laži iz albanskih medija, ali poslednja vest koja stiže navodi na veliki oprez. Naime, sportski list iz Tirane ističe da je već počelo lobiranje s najvišeg nivoa kako bi se Srbija kaznila za prekid meča na stadionu Partizana.

Srbiju žestoko kazniti

Glavnu ulogu u odbrani njihovih interesa imaće Toni Bler, bivši britanski premijer, inače veliki prijatelj i savetnik Edija Rame, premijera Albanije.

- Lobistička kuća „Toni Bler i prijatelji“ zajedno s najmoćnijim lobistima iz Amerike radi sve što je u njenoj moći da Albanija dobije tri boda, a Srbija žestoku kaznu. Tri boda iz Beograda u ovom slučaju predstavljala bi simbol pobede. Albanija ima svoju tešku artiljeriju u inostranstvu, koja će učiniti mnogo da UEFA presudi u našu korist. Država koordinira borbu u ovom slučaju i ne bi trebalo sumnjati da će izboriti trijumf - piše Sport ekspres.

Ozbiljne pretnje

Pretnje koje dolaze iz Tirane treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Javna je tajna da Albanci imaju izuzetno jak lobi širom sveta. Takođe, poznata su „osećanja“ Tonija Blera prema srpskom narodu, koja datiraju još od NATO agresije 1999. godine.

Zločinački patent

PONOVO DRON NA UTAKMICI!

Ne smiruju se Albanci. Tako su pustili dron na utakmici Fljamurtari - Skenderbeg, samo što ovoga puta leteća sprava nije nosila obeležje „velike Albanije“ već standardnu zastavu ove države. Takođe, Albanci su i maltretirali životinje na pomenutom meču! Tako su na goluba okačili albansku zastavu, a nesrećna ptica je uz mnogo muke letela.

Bler kao lobista

- „Toni Bler i prijatelji“ jedna je od najmoćnijih svetskih lobističkih kuća
- Bler je savetnik vlade Albanije i lični prijatelj premijera Rame
- Bivši britanski premijer nudio je i lobističku pomoć Srbiji na putu ka EU
- Pre nekoliko godina Bler je otkrio da je bio zagovornik bombardovanja 1999.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Crni Gruja

19.10.2014 11:45

Bler je bio i ostao obična fukara. Može samo lobirat za divljake koji puštaju dron.

ODGOVORITE
Name

Md

19.10.2014 13:18

Toni Ker radi sve za pare.

ODGOVORITE