Црна Јасмина убија своје љубавнике

Јасмина Цветковић (37) је шест година била у затвору због убиства Александра Пауновића (22), званог Мали Паун, а јуче је ухапшена јер је убила Милана Томовића (38).

Србија 18.10.2014 | 13:30
Црна Јасмина убија своје љубавнике

Девојка-убица је на слободи више од седам година, а пре одласка у затвор променила је презиме Антонијевић у Цветковић. Она је, међутим, јуче поново ухапшена због сумње да је до смрти убадала ножем свог момка Томовића.

Ново убиство се догодило прексиноћ око 22.30 сати у Улици Николе Мараковића 27 на Миљаковцу. Стан је у власништву Томовићевог пријатеља Владимира Петровића, код кога је љубавни пар био у гостима.

Комшије тврде да су њих двоје често посећивали Петровића и да су свакодневно седели у парку испред зграде.

Злочину је претходила жустра свађа, а комшије наводе да се галама чула још од раних вечерњих сати.

- Томовић живи у згради поред наше, а по насељу се причало да је имао проблема са дрогом. Са девојком се гласно свађао и на улици, због чега су их сви у крају знали - испричала је једна комшиница.

Она додаје да је галама кулминирала око 22 сата.

- У једном тренутку сам чула да се разбија стакло, а потом женски глас који лупа на врата и виче: „Пусти ме да изађем“. Све то је трајало неколико минута, а потом се све нагло утишало. Недуго затим зачуле су се сирене и са прозора сам видела полицију како улази у зграду - објашњава комшиница.

Зградом се тада прочуло да је Томовић избоден ножем, а Хитна помоћ је по доласку могла само да констатује смрт. Петровић, у чијем се стану догодило убиство, испричао је полицији да је Цветковићева насрнула ножем на жртву, а да је свему претходила целовечерња свађа.

Трагови крви били су видљиви у целом стану, а највише у ходнику пред улазним вратима, где је Томовић издахнуо.

Цветковићева је након убиства позвала полицију, а потом побегла из стана.

Ухапшена је неколико сати касније у кући рођака у насељу Вранић, у околини Београда.

Убијени је живео у суседној згради са оцем и братом. Врата њиховог стана јуче нико није отварао, а репортери „Блица“ затекли су само његове пријатеље у парку испред зграде.

- Брат и отац су му потресени, немојте да их узнемиравате. Није заслужио да овако заврши. Знали смо да се она понекад понаша веома чудно, причало се и да је била у затвору. Али нико није могао да помисли да ће се њихова прича овако завршити - рекли су окупљени Томовићеви пријатељи.

Жртва насиља

Цветковићева је осуђена због убиства вереника Александра Пауновића (22), у кога је пуцала пиштољем у његовом стану на Црвеном крсту, у марту 2000. Тврдила је да је злочин починила у самоодбрани јер је била жртва насиља. Пауновић је постао познат још са 14 година када је убио вођу звездарског клана и једног од водећих нарко-дилера Дејана Марјановића Шабана (23).

Хтео да је остави

Као могући мотив убиства Томовића спомиње се и то што је он наводно желео да остави Јасмину. Слична прича била је актуелна и када је била оптужена за убиство Пауновића иако се тада пред судом бранила да ју је Пауновић тукао и злостављао. Цветковићева ће вечерас бити саслушана пред вишим тужиоцем.

Трагови крви у стану

У стану где се догодио злочин јуче је био само брат власника Владимира Петровића, који није био ту када се догодило убиство.

- Милан је често долазио са девојком код мог брата јер су се дружили. Тек сам јутрос чуо шта се догодило - испричао је Петровићев брат показујући крваву мрљу на итисону у ходнику.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

витка

20.10.2014 19:14

Зао ми је сто има оваквих опсесивно болесних особа. Такве особе треб лечити, иначе постају још агресивни је. Овде је заказао правосудни систем који је лечење препустио породици, њу раније пустио из затвора. Посто систем не функционише, увести електрични толику за повратнике. Такви могу убити и вашег син, и вашег брата као и вама драго дете. Чувајте вашу децу, јер никога није била за њих.

ОДГОВОРИТЕ