Николић: Дерби неће ништа ријешити!

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да су шансе у дербију увек подједнаке и да 147. првенствени дуел са Црвеном звездом неће решити првенство.

Фудбал 18.10.2014 | 12:25
Николић: Дерби неће ништа ријешити!

Дуел Партизана и Црвене звезде игра се у суботу од 19 часова на стадиону у Хумској у оквиру деветог кола Јелен Суперлиге Србије.

’Црно-бели’ тренутно држе чело табеле са 21 бодом, једним више од ’вечитог’ ривала, али Звезда има утакмицу више.

„Добро смо се припремили за дерби, искорисили смо паузу да одморимо играче, радујемо се утакмици у којој нема фаворита, уосталом у дербију га никад није ни било. Уколико моји играчи задржа досадашњу глад за победама можемо да се надамо повољном резултату“, истакао је Николић.

Према његовим речима кључ на путу до тријумфа је велика жеља, која је красила његову екипу од почетка сезоне.

„Дерби је највећи празник насег фудбала, желимо да одиграмо квалитетно, уважавамо Црвену звезду, али ме једино занима игра Партизана. Овај дерби не одлучује ништа, тек смо на трећини првенства и све је могуће“, навео је Николић.

Николић је истакао да ’црно-бели’ неће калкулисати, као и да не би прихватио нерешен резултат.

„Било ко да је на супротној страни идемо на победу, морамо да верујемо у себе, пошто само шампиони тако размишљају. Дерби би, као и увек, могао да одлучи неки ситан детаљ. Звезда има квалитетан тим, спој младости и искуства, посебан њихов квалитет је агресивност“, закључио је Николић.

Коментари / 0

Оставите коментар