Nikolić: Derbi neće ništa riješiti!

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su šanse u derbiju uvek podjednake i da 147. prvenstveni duel sa Crvenom zvezdom neće rešiti prvenstvo.

Fudbal 18.10.2014 | 12:25
Nikolić: Derbi neće ništa riješiti!

Duel Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 časova na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Jelen Superlige Srbije.

’Crno-beli’ trenutno drže čelo tabele sa 21 bodom, jednim više od ’večitog’ rivala, ali Zvezda ima utakmicu više.

„Dobro smo se pripremili za derbi, iskorisili smo pauzu da odmorimo igrače, radujemo se utakmici u kojoj nema favorita, uostalom u derbiju ga nikad nije ni bilo. Ukoliko moji igrači zadrža dosadašnju glad za pobedama možemo da se nadamo povoljnom rezultatu“, istakao je Nikolić.

Prema njegovim rečima ključ na putu do trijumfa je velika želja, koja je krasila njegovu ekipu od početka sezone.

„Derbi je najveći praznik naseg fudbala, želimo da odigramo kvalitetno, uvažavamo Crvenu zvezdu, ali me jedino zanima igra Partizana. Ovaj derbi ne odlučuje ništa, tek smo na trećini prvenstva i sve je moguće“, naveo je Nikolić.

Nikolić je istakao da ’crno-beli’ neće kalkulisati, kao i da ne bi prihvatio nerešen rezultat.

„Bilo ko da je na suprotnoj strani idemo na pobedu, moramo da verujemo u sebe, pošto samo šampioni tako razmišljaju. Derbi bi, kao i uvek, mogao da odluči neki sitan detalj. Zvezda ima kvalitetan tim, spoj mladosti i iskustva, poseban njihov kvalitet je agresivnost“, zaključio je Nikolić.

Komentari / 0

Ostavite komentar