Хаос у ЦИК-у

Бранко Петрић изазвао је оштра сукобљавања у Централној изборној комисији БиХ својим захтјевом да се “СНСД-у прогледа кроз прсте”, због неправилности које су направили активисти те странке током изборног процеса и инсистирањем да се “све поравна”, тако што ће се без провјере одбацити пријаве, које су поднијеле опозиционе странке из РС.

Босна и Херцеговина 17.10.2014 | 20:24
Хаос у ЦИК-у

На такав Петрићев захтјев оштро је реаговао Стјепан Микић, такође члан ЦИК-а, након чега је дошло до отворене свађе у којој се нису бирале ријечи.То се десило прије три дана и од тада ЦИК ради “у ванредним условима”.

Повод за сукоб нису биле само уочене неправилности, већ и скидање Славка Вучуревића са кандидатске листе. Ту одлуку ЦИК-а поништио је Суд БиХ, након чега су поједини чланови изборне комисије поставили питање регуларности избора на подручју Херцеговине.

“Скидање Вучуревића било је уперено против Савеза за промјене и одразило се на укупан резултат. Требало би размишљати о понављају избора у Херцеговини”, инсистирали су поједини чланови ЦИК-а, што је Петрић покушао на све начине минимизирати.

Није му то до краја пошло за руком, а онда су на површину испливали докази које изнио СДС о изборној крађи.

Бранко Петрић и Новак Божичковић, дан након што је СДС јавности показао своје доказе, напустили су Централну изборну комисију БиХ и суспендовали свој рад у тој институцији. То је отворен притисак на ЦИК да стане на страну СНСД-а.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 73

Оставите коментар
Name

хехе

17.10.2014 10:47

Ово само има на брдовитом Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

17.10.2014 10:57

Нисам знао да је листиће штампао Додик. Ово је лијепа вијест без обзира какав ће коначан исход бити јер сам већ посумњао да нам је народ луд а сад видим да је преварен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

17.10.2014 10:59

Није тачно да је хаотично стање . Ситуација је 100% под контолом СНСДа и Баје.Иначе, резултати не би ни изблиза били овакви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

17.10.2014 11:03

Свим срцем сам уз Васковића,али нешто му све мање вјерујем.Камо среће да је ово истина али нико други то не објављује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

17.10.2014 11:04

Ваљда је сад јасно да резим јос увијек нема она фамозна 43-44 мандата у Народној скупстини РС. Ова два кловна су оцигледно добили задатак да осигурају ту вецину, као и да Додик ниједног момента не буде угрозен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

17.10.2014 11:06

ПА да ли је ово нормално што ми онда излазимо на изборе треба да се поштује воља грађана ово је само могуће на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

17.10.2014 11:10

Поновити изборе и увести видео надзор на свако биралисте. Скупо је али це нас свакако мање костати од лоповлука који нас цека од стране снсд-а у наредне цетири године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

17.10.2014 11:12

Па гдје су ти силни посматраци...како им је толико неправилности промакло.... Како год окренес ово је безвезлук... Сви имају паре па засто се нису ангазовали и из опозиције да буде регуларе!!! Додок је улозио лову а ови лову не дају!!! Просле изборе цланови и посматраци у федерацији ,странке СББ нису добили ни марке за свој рад а сда је улозила силну лову....и ста оцекивати. Другови и другарице уз постење мора ици лова...исто сто лова нора ици уз лоповлук... Данас нема дзабе ни у старе бабе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Гласач

17.10.2014 11:12

Ниси знао? Нисам ни ја, али се могло претпоставити да нешто мора бити нерегуларно. Ако неко 9 година отима и краде, шта се може друго очекивати на самим изборима? Па зна се ко овде краде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

17.10.2014 11:12

Том типу из Дервенте носен је новац а он примио од цовјека из Добоја.Сто се тице Новака Бозицковица из Добоја је цлан СНСД-а и горе је по приједлигу есенедеовца Милорада Зивковица из Добоја.Као сто се види сво зло потице из Добоја и ту треба поновити гласање.Крадју удобоју су организовали Урос Гостиц, Обрен Петровиц, пред.ком Ненад Палексиц и Мирко Стојциновиц по налогу Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

17.10.2014 11:15

Фирма која је штампала листиће је Атлантик ББ из Бањалуке, наравно власник је близак Додику и СНСД-у. Тај посао је добио након што је Уред за жалбе (СНСД чланови) прихватио њихову жалбу и одузео прво мјесто на тендеру фирми Зрински из Хрватске која је била повољнија за 250.000 КМ! Наравно, ЦИК је имао посматраче који су пратили процес штампања (СНСД чланови). И након тога се неко пита одакле Додику листићи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

17.10.2014 11:28

У све поре насег живота се увукло ово зло звано СНСД! У цркву не можес ако не симпатисес додика! Онај несретни владика је плашио људе по херцеговини да ако не гласају за рудоњу неце добити посао или они који раде це остати без посла. Вец нас је довео на просјачки штап, али будите сигурни да ту није крај! Када будемо чекали у реду да се неко смилује да нам да векну хљеба, и ту це тражити да показемо да ли имамо њихову партијску књизицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени гласач

17.10.2014 11:40

Предсједник жалбене комисијие који је посао додијелила фирми Атлантик ББ из Бање Луке као подизвођача Службеног листа РС је Остоја Кременовић из ДНС. Поред тога што је Остоја омогућио крађу 250.000 КМ колико је понуда ове Додикове фирме била скупља од првобитно изабраног извођача његова партија је била носилац изборне крађе кроз потурање фалсификованих гласачких листића у изборној јединици Приједор. Докази које је дио јавности видио су баш из легла његовог ДНС. Све крађе почињу крађом избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиротиња!

17.10.2014 11:41

ХОЦЕМО НОВЕ ИЗБОРЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пцелица Маја

17.10.2014 11:44

Пада ЦИК,пада Баја!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

17.10.2014 11:51

Савез за промјене се мора обратити Петеру Соренсену и тражити истрагу и то да истрагу одраде верзирани људи из ЕУ а домаћи идиотски зомбији могу само да буду присутни као посматрачи. Ово све је још једна у низу срамота и превара које нам приредјују како органи државе тако и органи ентитета. А иза свега стоји организовани криминал! Ужас. Докле више! Након истраге, избори ће се морати поновити, убиједјен сам у то, у многим изборним јединицама а посебно у Бањалуци као највећој односно најутицајнијој на резултат. Ја у резултате ових избора не вјерујем. Да ли постоји неко ко вјерује!? Сумњам. Овог пута изборе морају организовати и провести људи из Норвешке. И гласачки листичи морају бити штампани у Норвешкој. Код њих нема корупције ни у траговима. Код њих, од оног ко је на примјер организовао лицитацију за продају неког половног аутомобила, не можете добити никакву информацију ни о томе у каквом је стварном стању то ауто и коју цијену би евентуално било паметно понудити а не да покраду изборе. Газда Атлантика, Берислав Вуковић, скроз је проблематичан тип. Да је у организованом криминалу, уопште у то не треба ни помислити сумњати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

17.10.2014 11:51

Крадја гласова је кривицно дјело а запрјецена казна је три године затвора.Да Српска има икакву институцију која барем мало лици на полицију, послије синоцњег дневника те јавног приказивања смотка гласацких листица услиједила би енергицна акција али на насу залост, наса полиција је у приватном власниству те реакција изоста.Замислите да се неко у њемацкој,аустрији запрти са килограмима гласацких листица и додје на тв те јавно изнесе оптузбе о изборној крадји?Вјерујте да би реакција полиције била моментална а реакција јавности катастрофална по лопове а у Српској мук и тисина.ЦЕМУ ИЗБОРИ АКО НИСУ ПОСТЕНИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвеле ЦХ

17.10.2014 11:54

У Немацкој за 24 х преброје гласове а насима треба две седмице бедна лиси дрзаво наса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бора

17.10.2014 11:54

Лопови,лопови,лопови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

очигледно

17.10.2014 11:55

Очигледно је притисак странаца огроман да се покрадени гласови валоризују и Иванићу припише побједа иако реално има 20000 мање од Цвијановићке

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

17.10.2014 11:56

Страшно је гдје живимо.Све сам го криминалац.Сви купљени и сви нечији играчи.Не би ме чудило ни да криминал удје у библиотеке, музеје и вртиће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин али прави

17.10.2014 11:57

Цему сте се надали од дезертера и криминалца као он це нас бранити и ститити кобајаги референдум ми да гинемо али то неце ици ове ноци.Прво цемо црвену багру у прве редове да бране Р:СРПСКУ СВЕ ИМ ОДУЗЕТИ И У ЗАТВОР.Као прво увести закон о ПОРЕКЛУ ИМОВИНЕ И МОРАЈУ СЕ БЛОКИРАТИ СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ДОК МИЛОКРАД НЕПАДНЕ.Само НОВИ ИЗБОРИ УЗ МЕДУНАРОДНЕ ПОСМАТРАЦЕ ОДГОВАРАЦЕ ОН ПРЕД БОГОМ И НАРОДОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

17.10.2014 12:05

Набавити велике пластицне провидне сандуке.Ставити толико катанаца на њих колико сједи људи у ЦИК у.Сваки катанац има свој посебан кљуц.На поцетку убацивања гласацких листца сандук је празан.Свако ко гласа легимитисе се.Сандук се отвара заједницки свако својим кљуцем и све се види ста се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.10.2014 12:06

ЦИК је "власништво" Додика, тако да је за очекивати да подвале резултате.Ово је побједа СДС-а Додик чини све да остане на остане на власти.Вучић га не подноси, а он навојну параду отишао и повео Жељку. Да ду*е види пута. Појма нема гдје је био.Само да ми је упитати зашто се то обиљежава. Ја сам за да се избори понове. Додик у затвор и све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш баш

17.10.2014 12:13

Од свих политичара далеко највише цијеним Младена Босића а посебно од момента кад је изјавио да је Република Српска, септичка јама, фигуративно наравно. То је било из душе. Многи остали политичари немају душе ни мрвицу! Ни образа ни поштења. Та његова изјава је била гола истина и ништа друго. Апсолутно је Босић у праву. Републику Српску је у септичку јаму претворио Милорад Додик. И његови тајкуни и полтрони. Организовани криминал контролише сваку пору Републике Српске! Полиција је само комарац на дасци за пеглање. Морали су реаговати. И то као тајфун. Они ухапсе пар електричара у Бањалуци који су пребриковали пар сатова по бањалучким кафићима и то сви режимски медији прикажу као борбу против организованог криминала. А шта нам раде мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИНДЈЕЛИЦ

17.10.2014 12:16

МИЦ по МИЦ па до истине, ја сам се разоцарао у нас народ јер сам помислио да је полуписмен мада су листици не слуцајно били комликовани и за писмене људе а то је неко смислио да тако буде. Због незнања то јесте неинформисања видим да сам погресио јер су и мене преварили ДУДУК-овци као и нас народ.Да нису на БН безброј пута показивани гласацки листици било би јос веце забуне медју обицним градјанима.Било како било да било треба се у сто вецем броју укљуцити и давати проверене информације медијама или тв куци као сто је БН и слицнима које нису резимске, које не лазу и које нису пристрасне ни једној странци . Знаци све странке за промене а и оне које су разоткриле преваре треба да се удрузе и да се као цасни људи боре бас онако као сто су се борили и у време рата за РЕПУБЛИКУ СРПСКУ то јесте за праведан исход избора или да се направе демонстрације тамо где се крало па да се оборе са власти ови криминалци кроз постене изборе, а ако треба да сви заједно који смоп преварени издјемо на улице да оборимо и ДОДУКА и ту проказану лоповску власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шабан

17.10.2014 12:16

Људи моји, имали ико у то 'ебеном ЦИКу из Савеза за промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.10.2014 12:20

Ово нема нигдје брука и срамота.Огњен Тадиц је сигурно побиједио РЕЗИМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧИТАЛАЦ

17.10.2014 12:23

Нама је све било на тацни,али нисмо знали да искористимо оволики лоповлук и јад народа.Босић се није кандидовао за предсједника ,а Тадић се изгубио у ТВ дуелу .Нас на истоку убио парама од хидро и термо електрана , шума и других ресурса.Нисам члан СДС-а али је чињеница да великом господину Мићу Мићићу треба дати одрјешене руке да посложи опозицију и доведе нас до побједе.Ја сам из Вишеграда овдје су се отворено дјелиле паре и на сам дан избора , пријетило се људима а довели су све дезертере из Србије са њиховим породицама да гласају за црвене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРСЉЕН

17.10.2014 12:23

Како ствари стоје предјимо са реци на дела и сви као преварени и намагарцени народ узмимо ствари у своје руке ево нам праве сансе и довољно аргумената да се као преварени гласаци то јесте народ боримо против доказаног криминала од властодрзаца на целу са ДОДУКОМ, тразимо постено руцно пребројавање гласова или направимо демонстрације изадјимо пред институције власти или на она бирацка места где нас преварисе па их стрпајмо иза ресетака цео свет це нас у томе као и медјународна заједница подрзати и све це у миру уз бозију помоц бити праведно ресено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИНДЈЕЛИЦ

17.10.2014 12:33

Додику и његовој странци односно представницима то јесте онима из странке који су били на власти треба одузети пасосе и хеликоптере све дотле док се постено не преброје или изброје валидни гласови уз отклањање свих неправилности па це тако легитимно по вољи народа СДС на власт а они додикови сатрапи са њиме заједно у прдекану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

17.10.2014 12:43

Не разумијем реценицу*Суспендовали свој рад у ЦИК у*.Треба их сутнути ногом у гузицу и не дати им да придју.Толико пара потросено за изборе па да се надју 2 кретена која би крадју гласова легализовала.Такве одмах треба стрпати у затвор и то бес судјења.Откуд им толика храброст да зајебавају 700 000 гласаца.Молим бога да ово не продје по оној старој и вук сит и овце на броју,а ако то буде тако треба паковати кофере и бјезати из ове вукојебине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

17.10.2014 12:45

Тацно ова корунпирана власт је спремна на све па и на крадју то само доказује какви су али увјек је ту мотка као резерва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

17.10.2014 12:47

Дакле прво судјење ће им бити за изборну крадју! А онда и сва остала редом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преварени гласач

17.10.2014 12:57

Богами и режимска ТВ директно потврдила да ова два наша криминалца нису присуствовала на сједници ЦИК. Ко сумња у Васковића нека провјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

17.10.2014 13:08

О чему причате??? Па ко би шутио о томе, па СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

17.10.2014 13:14

када додје слобода, ко запосли ове протуве, моментално му треба затворити фирму. Једино тако се мозе напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИНДЈЕЛИЦ

17.10.2014 13:17

Па господо зар немамо кроз ове изборе довољно информација и доказа да су додикови властодрзци заједно са њим криминалци и лопови! Питам све заједно ста и како даље у цему је наса снага и моц, хоцемо се сви заједно борити или носом у земљу, па им јос цетири године робовати.САД или НИКАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Зе

17.10.2014 13:17

Никада нисам ни имао повјерење у ЦИк као што никада нисам имао повјерење ни у општинске изборне комисије (ОИК), јер их постављају општински савјети, а ЦИК се толико компромитовао да нема потребе писати претјерано о њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Зе

17.10.2014 13:20

Ово треба тјерати правним путем до краја и не дозволити да се ово поташка, и у вези са Вучуревићевим случајем, наношење штете Савезу за промјене у Херцеговини, а и у вези са овим свађама у ЦИК-у.Има довољно материјала и чињеница, ни треба признати изборе док се то не расчисти, прво на Суду БиХ а потом и на другим правним инстанцама (Уставни суд БиХ, Европски суд и др.).

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДЕ

17.10.2014 13:26

ВАСКОВИЦУ ТИ СИ СЛУДЈЕН ДОДИКОВОМ ПОБЈЕДОМ ПА ИЗМИСЉАС МОЗЕС ПИСАТИ СТА ОЦЕС АЛИ САМО ПАЛИС.НАРОД КОЈИ ЈЕ ВЕЦ СЛУДЈЕН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

17.10.2014 13:39

Треба сад сви на Улице и заврсити са бандом заувек, свугдје су се убацили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аргентина

17.10.2014 14:08

И ја таман помислила да смо луд народ,кад оно ми покрадени, ух добро је да нас памет служи.Сад поновити изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

17.10.2014 14:09

Идемо на улицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

17.10.2014 15:01

Видите ста Додик ради манипулацију, лазе, измисља све само да остане на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

17.10.2014 15:04

Какви нови избори Додик це отици са власти кад му досади. 9 година је увезивао Сипу, странце, Србијанце, медије, тајкуне и СДС-ове и своје, полицију да га не мозе побједити ни Свети Илија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан милутиновиц

17.10.2014 15:19

Ста смо бирали то смо добили сада сутите и трпите не дај бозе горег. Овај сто казе сви на улицу - ста цети улица помоц синко, пљуни у руке и заради себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гром

17.10.2014 15:19

ре оцигледно: Појма ти немас и боље ти је не коментариси ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГ СИНДИКАТ

17.10.2014 15:35

Нека ме тај Баја пољуби у ј..а. Напред промене и СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

17.10.2014 16:19

Хаха, јос не могу да се помире са цињеницом да је главни баја поразен! Да ли је нормално да 5 дана након избора јос се не зна ко је победио? Среца па нас нема 200 милиона становника, јер би тада бројање би трајало 2-3 године. Постали сте смесни:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само постено

17.10.2014 16:50

Под хитно цијела опозиција да затрази од Тузиластва БиХ и Сипе комплетну истрагу због пребројавања листица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.10.2014 18:16

Народе уживајте у биједи.:*

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

17.10.2014 18:38

Савез за промјене треба да позове бираче из Бањалуке који су гласали за њих да додју у просторије странке у Бањалуци и упишу се ако су гласали за њих. Треба да понесу личну карту за идентификацију. На тај начин ће се тачно знати колико је бирача у тој изборној јединици глаало за савез за промјене. На тај начин направити бијелу књигу број 2. То је то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

крим.полиција

17.10.2014 19:00

цуо сам да су људи од повјерења доносили оловке на гласацка мјеста ција тинта остаје на папиру неколиоко сати па због тога толики невазеци листици. постоји могуцност утврдјивања тих празних листица помоцу вјестацења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босс

17.10.2014 19:09

Изгубили смо сви компасе, сви би да буду политицари, да воде политику, страсно...ако си уцитељ, уци дјецу, ако си адвокат, брани криминалце, ако си доцтор, лијеци људе, па докле на све стране. Засто умни људи не долазе до изразаја????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Тереза

17.10.2014 19:39

умни људи не долазе до изражаја јер имају свој лични дигнитет и не лижу ,,дупе,, никоме и ни за коју цијену...да, то је усуд паметних људи на брдовитом Балкану, али...кога брига...а и не мора бити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сконтао сам

17.10.2014 19:40

Ма мора бити да су ова двојица скужила да додик на крају губи тако да они не смију остати у ЦИКу кад то буде објављено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доријан Греј

17.10.2014 20:24

Како год да изброје Додок побједио ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста је то опозиција

17.10.2014 20:30

Опозиција остаје опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас из Жупе

17.10.2014 20:55

Шта очекивати од овог б.петрића ако се зна да је члан чувеног правосудног правничког ганга из Српца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

џондо

17.10.2014 21:22

минимизирати???? пфффф алал ти перо новинару!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висе Ниста Није Битно

17.10.2014 23:54

Како је вама са Додом тако је Нама са Бакиром вазно Да они имају вреце злата а нас ко .ебе Поздрав постенима и сироти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

просто питање

18.10.2014 02:55

А 2010. Као да је била 2042. година, избројали до дневника. А сад праљуди из п.н.е. броје. не сналазе се стручњаци. Бљак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илић Душан

18.10.2014 04:29

ЦИК је продужена рука криминалаца Додика, Бакира, Човића, Лагумџије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која

18.10.2014 07:42

Са ЦИКом нешто дефинитивно није уреду. Јуче и прекјуче су пребројали само по пола посто гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо трецина

18.10.2014 12:26

Живео мојих 5 зграда код канала

ОДГОВОРИТЕ
Name

За превареног гласаца

18.10.2014 13:38

Петриц се јавио у телефонском разговору за БН телевизију и цовјек је образлозио да није могао присуствовати сједници ЦИК-а зато сто је тај дан био на љекарском прегледу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванземаљац

18.10.2014 14:29

Ванземаљац све зна,али му нажалост нико не верује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЊИНА

19.10.2014 14:54

Ми народ Републике Српске, односно борци и народ кији живи и зависи од Р.Српске, морамо тражити да се гласачима који имају право да гласају у Српској и у Србији, одузме право гласа у једној од ових република. Неко ко дође једном у 4 или 2 године и одлучи о судбини народа који живи у РС, треба забранити да гласа у РС. Нису Црногорци били луди када су забранили онима који имају право гласа у Србији да могу гласати и у Ц.Гори. Или ако им се не може одузети право гласа, онда их бар гурнути у Дрину онако све са аутовусима. Кад је било најтеже побјегли а сад кад је опет тешко они нам дођу да забију нож у леђа......

ОДГОВОРИТЕ
Name

масе

19.10.2014 17:27

Па мисмо на првом мјесту по питању корупције, и не треба да се питамо откуд толике неправилности, ЦИК и многи други у току и прије избора су примили митоооооо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контрола

19.10.2014 20:20

Показало се да васковићева прича није без основа.Вечерас ЦИК наредио поновно бројање на 19 гласачких мјеста од тога 11 у Републици Српској а поред тога је наложено и отварање двије вреће из РС. Бројеви говоре да смо три пута гори од федералаца по питању нерегуларности. Да ли ово некога чуди?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

21.10.2014 21:11

Ех драги Гласачу нажалост....није народ преварен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

24.10.2014 14:13

А шта ћемо са изборних мјеста У Бијељини, гдје је фалило по 30-40 листића у кутији, гдје на предају материјала дође СДС-ов кадар и предаје само двије вреће (за два нивоа гласања) са гласачким листићима... и да не набрајам даље.

ОДГОВОРИТЕ