'Ђетићи' жале за Дринчићем!

"Са једним фудбалером који може да буде веза између дефанзиве и напада, овај тим може да победи и Шведску и Русију”, казао је Брновић.

Фудбал 17.10.2014 | 17:15
'Ђетићи' жале за Дринчићем!

Црногорци су од девет могућих бодова освојили тек четири. Храбри соколови надали су да ће тај учинак бити много бољи, међутим, кикснули су против Лихтенштајна (0:0), а потом и подбацили у дуелу са Аустријом (0:1). Судећи према речима селектора Бранка Брновића, Црногорцима недостаје један прави везни играч, организатор игре који би био права спона између одбране и нападе. А њега су изгубили напрасним одласком Николе Дринчића због лоших односа и свађе у свлачионици.
“Очигледно је да овом тиму недостаје прави везни играч, организатор игре. Имали смо много проблема да изнесемо лопту, посебно у првом полувремену, јер смо били и без Јоветића. Они су веома хитри на средини терена, са Јунузовићем и Алабом, и то је оно што је донело превагу“, рекао је, између осталог, Брновић за Вијести.

Један бод са два гостовања – сада су шансе Црне Горе за ЕУРО мале.
„Много је отежан, али док постоји математичка шанса да се пласирамо нећемо се предати. Русија је играла 1:1 са Молдавијом, тако да је све отворено, али морамо да добијемо Русију и Шведску кући да бисмо се вратили у игру“.

Брновић је поново апострофирао главни проблем Црне Горе.
“Једино што фали овом тиму је везни играч. Са једним фудбалером који може да буде веза између дефанзиве и напада, овај тим може да победи и Шведску и Русију”.

Коментари / 0

Оставите коментар