'Đetići' žale za Drinčićem!

"Sa jednim fudbalerom koji može da bude veza između defanzive i napada, ovaj tim može da pobedi i Švedsku i Rusiju”, kazao je Brnović.

Fudbal 17.10.2014 | 17:15
'Đetići' žale za Drinčićem!

Crnogorci su od devet mogućih bodova osvojili tek četiri. Hrabri sokolovi nadali su da će taj učinak biti mnogo bolji, međutim, kiksnuli su protiv Lihtenštajna (0:0), a potom i podbacili u duelu sa Austrijom (0:1). Sudeći prema rečima selektora Branka Brnovića, Crnogorcima nedostaje jedan pravi vezni igrač, organizator igre koji bi bio prava spona između odbrane i napade. A njega su izgubili naprasnim odlaskom Nikole Drinčića zbog loših odnosa i svađe u svlačionici.
“Očigledno je da ovom timu nedostaje pravi vezni igrač, organizator igre. Imali smo mnogo problema da iznesemo loptu, posebno u prvom poluvremenu, jer smo bili i bez Jovetića. Oni su veoma hitri na sredini terena, sa Junuzovićem i Alabom, i to je ono što je donelo prevagu“, rekao je, između ostalog, Brnović za Vijesti.

Jedan bod sa dva gostovanja – sada su šanse Crne Gore za EURO male.
„Mnogo je otežan, ali dok postoji matematička šansa da se plasiramo nećemo se predati. Rusija je igrala 1:1 sa Moldavijom, tako da je sve otvoreno, ali moramo da dobijemo Rusiju i Švedsku kući da bismo se vratili u igru“.

Brnović je ponovo apostrofirao glavni problem Crne Gore.
“Jedino što fali ovom timu je vezni igrač. Sa jednim fudbalerom koji može da bude veza između defanzive i napada, ovaj tim može da pobedi i Švedsku i Rusiju”.

Komentari / 0

Ostavite komentar