Нови меч Србија - Албанија на неутралном терену?

Прекинута утакмица измеду Србије и Албаније у квалификацијама за првенство Европе биће највероватније поново одиграна и то на неутралном терену, наводи извор близак Европској фудбалској унији (УЕФА).

Србија 16.10.2014 | 22:34
Нови меч Србија - Албанија на неутралном терену?

Београдски лист наводи да уколико УЕФА одлучи да се игра нови меч измеду Србије и Албаније он би поцео од првог минута, а не од 41, када је прекинут дуел у Београду.

Према сазнањима Новости, УЕФА је најближа одлуци да се две репрезентације састану у потпуно другим околностима и да је велика вероватноћа да ће се играти без публике, како би се могућност за евентуалне нове инциденте свела на минимум.

УЕФА је покренула поступак против оба савеза, а раније данас потврдила је да ће одлуку о епилогу меча и евентуалним казнама донети њена трочлана комисија 23. октобра.

Фудбалски савез Србије терети се због навијацких нереда, бацања бакљи и других предмета са трибина, коришцења ласера, уласка навијаца на терен и слабе организације меча, а Албанци за одбијање да наставе утакмицу и због приказивања незаконитог транспарента.

Утакмица између Србије и Албаније прекинута је у уторак пред крај првог полувремена, када се изнад терена стадиона Партизана појавила беспилотна летелица, дрон, са заставом такозване Велике Албаније, након чега су уследили инциденти.

Сусрет је прекинут при резултату 0:0

Извор: Вечерње новости

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

xxц yyy

16.10.2014 20:43

Па Шиптари све купили. Багра је то. Не дај их Боже никоме

ОДГОВОРИТЕ
Name

масхинац

16.10.2014 22:29

То нам је кад оцемо једним дупетом да седимо на 2 столице па би да угодимо и русима и европи и америци. и сад долазимо у ситуацију да имамо терористе у склопу делегације на стадиону а да немоземо ниста да предузмемо како би им забранили прилаз.Ово не мозе слутити на добро. колко видим у догледно време бице опет деведесетих....

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

17.10.2014 01:25

Ја цу вам описати тренутно стање у Србији. Власт, владајуца елита, Вуциц, Николиц..не смеју да говоре против ниједне националне мањинске заједнице која цини стету дрзави Србији на овај или онај нацин. Власт у Србији је таква да је дозволила да терориста и србоздер присуствује утакмици и притом уради овакву совинистицку провокацију. Нико ниста неце предузети јер Србијом влада демократија а не Србин. И да би се Вуциц-Николиц додворили ЕУ угостице и наредних дана Албанског премијера. Цувајте Републику Српску брацо, ви тамо сте свој на своме, док овамо у Србији не влада Србин, и бице како нам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мимо

17.10.2014 19:40

Нису багра они. Србијом владају добри људи само багра сте ви националусти И наркомани И педери ви сте проблем србије. Јер ако госин Вуциц не поцне да вјеса на теразије такве онда се тој земљи црно писе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

18.10.2014 05:51

Тако и треба онима који се не понашају цивилизацијски, какво хулиганство, па гдје ми то живимо, у којем свијету. Неопходно је отријезнити се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тамбе

18.10.2014 20:36

Свака ти цаст,мимо'дијелим твоје мисљене да богда има висе људи у Србији да мисле као ти свима би нам било боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

18.10.2014 20:43

Нека играју у Албанији, да виде како су Срби културни и поштују туђе гостопримство.

ОДГОВОРИТЕ