Гробари, Делије - у суботу је дерби!

Интересовање за дерби није велико, у прилог том иде чињеница да у продаји и даље има улазница за Југ и Север. У Хумску стижу Милан, Сампдорија, Астон Вила, Порто, можда и Славен Билић.

Фудбал 17.10.2014 | 12:00
Гробари, Делије - у суботу је дерби!

Нешто више од једног дана остало је до почетка 147. "вечитог дербија". Интересовање навијача за сада је испод очекивања. У прилог томе иде и информација која је из ФК Партизан речена нашој редакцији: Улазница за Југ и Север и даље има на продајним местима.

Трибине на којима су смештени најватренији навијачи Партизана и Црвене звезде још увек нису праспродате!

Не памти се када последњи пут за "вечити дерби" на стадиону у Хумској првог дана продаје нису плануле улазнице за две трибине из голова. До њих се и даље може доћи на благајнама стадиона Партизана и Црвене звезде, односно на осталим продајним местима.

Очигледно да је тензија настала због прекида утакмице између Србије и Албаније утицала да интересовање за меч Партизана и Црвене звезде буде далеко мање него што је то био случај уочи претходних дербија.

Нема сумње, Југ и Север ће у суботу у 19 сати, када почиње дерби, бити попуњени до последњег места, али је, ипак, занимљиво то што су улазнице за две трибине на којима се окупљају Гробари и Делије "преживеле" први дан продаје. Што се не догађа често.

За разлику од навијача, међу скаутима европских клубова влада огромно интересовање за дуел црно и црвено-белих. У Партизану кажу да оно никада није било веће.

Представници бројних клубова из Европе најавили су долазак у Хумску. Партизан и Звезду гледаће скаути Милана, Сампдорије, Астон Виле, Порта, лисабонског Спортинга, неколико бундеслигашких клубова…

Из Истанбула долази представник Бешикташа, са намером да се на лицу места увери у квалитет Партизана, наредног ривала турског клуба у Лиги Европе. Питање је да ли ће у Хумску доћи тренер Славен Билић или неко од његових помоћника.

Велико интересовање влада и међу медијима.

Најбројнији су наравно српски извештачи, а долазак су најавиле редакције из Румуније, Бугарске, Пољске, Хрватске, турски ЦНН, француски Еуроспрост…

Коментари / 0

Оставите коментар