Ђурић и Партизан: Медији, што то радите?!

"Повезивање мог имена са испадом извесног Игора Микића кога не познајем, неистинито је, и злонамерно и представља груб напад на мене и ФК Партизан", истиче први човек Партизана Драган Ђурић.

Фудбал 16.10.2014 | 17:40
Ђурић и Партизан: Медији, што то радите?!

Председник Партизана Драган Ђурић реаговао је на поједине медијске спекулације да је учествовао у организацији упада навијача у импровизовани студио РТС на стадиону црно-белих за време утакмице Србија - Албаније.

Приликом прекида поменутог меча у уторак увече и разговора водитеља са гостима у студију, навијач је у два наврата упао у кадар и вређао премијера Србије Александра Вучића.

Ђурић оштро демантује свако повезивање њега и овог инцидента.

"Нажалост, поједини медији су инциденте искористили за наставак неспортске и бесркупулозне кампање против Партизана и његовог клупског руководства. Тим поводом председник Партизана Драган Ђурић дао је следећу изјаву:

'Синоћњем мечу нисам присуствовао, нити сам учествовао у његовој организацији. Повезивање мог имена са испадом извесног Игора Микића кога не познајем, неистинито је, и злонамерно и представља груб напад на мене и ФК Партизан. Очекујем да ће аутори ове неистине објавити одговарајућу исправку'", нагласио је први човек црно-белих.

ФК Партизан каже да дубоко жали због догађаја на утакмици Србија - Албанија изазваног бруталном шовинистичком провокацијом гостујуће екипе. Клуб из Хумске верује да је Фудбалски савез Србије, као организатор утакмице, учинио све да се инциденти и њихове последице спрече и умање.

Коментари / 0

Оставите коментар