Đurić i Partizan: Mediji, što to radite?!

"Povezivanje mog imena sa ispadom izvesnog Igora Mikića koga ne poznajem, neistinito je, i zlonamerno i predstavlja grub napad na mene i FK Partizan", ističe prvi čovek Partizana Dragan Đurić.

Fudbal 16.10.2014 | 17:40
Đurić i Partizan: Mediji, što to radite?!

Predsednik Partizana Dragan Đurić reagovao je na pojedine medijske spekulacije da je učestvovao u organizaciji upada navijača u improvizovani studio RTS na stadionu crno-belih za vreme utakmice Srbija - Albanije.

Prilikom prekida pomenutog meča u utorak uveče i razgovora voditelja sa gostima u studiju, navijač je u dva navrata upao u kadar i vređao premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Đurić oštro demantuje svako povezivanje njega i ovog incidenta.

"Nažalost, pojedini mediji su incidente iskoristili za nastavak nesportske i besrkupulozne kampanje protiv Partizana i njegovog klupskog rukovodstva. Tim povodom predsednik Partizana Dragan Đurić dao je sledeću izjavu:

'Sinoćnjem meču nisam prisustvovao, niti sam učestvovao u njegovoj organizaciji. Povezivanje mog imena sa ispadom izvesnog Igora Mikića koga ne poznajem, neistinito je, i zlonamerno i predstavlja grub napad na mene i FK Partizan. Očekujem da će autori ove neistine objaviti odgovarajuću ispravku'", naglasio je prvi čovek crno-belih.

FK Partizan kaže da duboko žali zbog događaja na utakmici Srbija - Albanija izazvanog brutalnom šovinističkom provokacijom gostujuće ekipe. Klub iz Humske veruje da je Fudbalski savez Srbije, kao organizator utakmice, učinio sve da se incidenti i njihove posledice spreče i umanje.

Komentari / 0

Ostavite komentar