Бекер - остаје са Нолетом или не?

Немачки тениски тренер Борис Бекер нада се продужетку сарадње са првим тенисером света Новаком Ђоковићем, с циљем да српски играч задржи место број један на АТП листи.

Тенис 16.10.2014 | 16:40
Бекер - остаје са Нолетом или не?

"Имамо веома добре односе, изграђене на међусобном поверењу и заједничком раду. Желимо да продужимо ову сарадњу, то је план", рекао је Бекер, који је у каријери освојио шест грен слем титула, укључујући три Вимблдона.

Бекер је ангажован као тренер Ђоковића у јануару ове године, а у међувремену је из те сарадње произашла титула на Вимблдону, као и повратак српског тенисера на место број један.

 "Ова година је била успешна, али није још готова", рекао је Бекер, мислећи на предстојећа два турнира на којима Ђоковић брани титуле од прошле године - у Паризу и Лондону.

Бекер је нагласио да је приоритетни циљ Ђоковића у наредној сезони одржавање места број један, а да је у другом плану покушај освајања Ролан Гароса, јединог грен слема који недостаје Ђоковићу.

 "Наравно да Ђоковић жели да освоји Ролан Гатрос једног дана у будућности, али то је само један од његових великих циљева за следећу годину. Када играте тенис, имате више циљева, а не само један", рекао је Бекер.

Коментари / 0

Оставите коментар