Beker - ostaje sa Noletom ili ne?

Nemački teniski trener Boris Beker nada se produžetku saradnje sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem, s ciljem da srpski igrač zadrži mesto broj jedan na ATP listi.

Tenis 16.10.2014 | 16:40
Beker - ostaje sa Noletom ili ne?

"Imamo veoma dobre odnose, izgrađene na međusobnom poverenju i zajedničkom radu. Želimo da produžimo ovu saradnju, to je plan", rekao je Beker, koji je u karijeri osvojio šest gren slem titula, uključujući tri Vimbldona.

Beker je angažovan kao trener Đokovića u januaru ove godine, a u međuvremenu je iz te saradnje proizašla titula na Vimbldonu, kao i povratak srpskog tenisera na mesto broj jedan.

 "Ova godina je bila uspešna, ali nije još gotova", rekao je Beker, misleći na predstojeća dva turnira na kojima Đoković brani titule od prošle godine - u Parizu i Londonu.

Beker je naglasio da je prioritetni cilj Đokovića u narednoj sezoni održavanje mesta broj jedan, a da je u drugom planu pokušaj osvajanja Rolan Garosa, jedinog gren slema koji nedostaje Đokoviću.

 "Naravno da Đoković želi da osvoji Rolan Gatros jednog dana u budućnosti, ali to je samo jedan od njegovih velikih ciljeva za sledeću godinu. Kada igrate tenis, imate više ciljeva, a ne samo jedan", rekao je Beker.

Komentari / 0

Ostavite komentar