Вучић упозоравао на инцидент

Инцидент на утакмици Србија - Албанија је била организована акција са циљем да уруши стабилност у Србији и целом региону, изјавио је председник Владе Србије Александар Вучић и додао да је представнике ЕУ три сата пре меча упозорио да се спрема провокација.

Србија 15.10.2014 | 15:15
Вучић упозоравао на инцидент

"Намера албанских екстремиста је била да се Србија покаже као земља нетрпељива према различитостима и да се понизе сви њени грађани", рекао је премијер у интервјуу за свечани број поводом 61. рођендана Новости, који ће у целости бити објављен сутра.

Коментаришући пир албанских ексремиста на стадиону Партизана, током и после утакмице Србија-Албанија, Вучић је казао:

"Желели су да згазе наш понос, али смо сачували образ и банди лажних албанских званичника који су били у свечној ложи показали јасну разлику између нас и њих. Држава ће предузети све законом предвиђене мере да се казне сви починиоци за које се утврди да су чинили кривична дела".

Још, каже, чека званични став Брисела о нечувеном инциденту који је политички инспирисан: " Чекам реакцију Европске уније чије представнике овде сам три сата пре утакмице обавестио да Албанци спремају провокације и тежак инцидент", огорчено је констатовао Вучић.

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар