Платини: Ово је неопростиво!

После председника ФИФА, огласио се и први човек УЕФА.

Фудбал 15.10.2014 | 17:45
Платини: Ово је неопростиво!

Председник Европске фудбалске федерације Мишел Платини рекао је да је веома тужан због догађаја у Београду, када је дрон са заставом "Велике Албаније", који је летео изнад стадиона Партизана, изазвао инциденте и прекид меча квалификација за првенство Европе између Србије и Албаније.

"Фудбал би требало да зближава људе и политика не би требало да се меша у наш спорт", пренео је Платинијеву изјаву на Тwиттеру портпарол УЕФА Педро Пинто.

Платини је у тој изјави такође, назвао догађаје у Београду "неопростивим".

Утакмица између Србије и Албаније, у квалификацијама за првенство Европе, прекинута је у уторак увече у Београду након скандалозне политичке провокације албанских навијача и инцидената који су уследили након тога.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Жалосно

15.10.2014 15:57

ипак мислим да нејма бољих навијача од БиХ прије и током текме заједно ду пјевали са белгијским навијачима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Д.

15.10.2014 16:00

Платини, казни ту стоку која је дошла из Албаније.Забранити им у наредних 5 година играње на међународној сцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семсудин

15.10.2014 19:11

Не браним ни Србе ни Албанце. Срби су требали пустити делегацију да склони заставу и у миру наставити утакмицу и побједити лагано Албанију. А овако се Србији црно писе. 100% це ФИФА дати 3 бода Албанији само због улетања навијаца и редар сто је тукао играца. Назалост сви би вољели да се утакмица одигра поново негдје на другоме мјесту, али по фифиним исказима неце бити понављања.

ОДГОВОРИТЕ