Platini: Ovo je neoprostivo!

Posle predsednika FIFA, oglasio se i prvi čovek UEFA.

Fudbal 15.10.2014 | 17:45
Platini: Ovo je neoprostivo!

Predsednik Evropske fudbalske federacije Mišel Platini rekao je da je veoma tužan zbog događaja u Beogradu, kada je dron sa zastavom "Velike Albanije", koji je leteo iznad stadiona Partizana, izazvao incidente i prekid meča kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Albanije.

"Fudbal bi trebalo da zbližava ljude i politika ne bi trebalo da se meša u naš sport", preneo je Platinijevu izjavu na Twitteru portparol UEFA Pedro Pinto.

Platini je u toj izjavi takođe, nazvao događaje u Beogradu "neoprostivim".

Utakmica između Srbije i Albanije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, prekinuta je u utorak uveče u Beogradu nakon skandalozne političke provokacije albanskih navijača i incidenata koji su usledili nakon toga.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Žalosno

15.10.2014 15:57

ipak mislim da nejma boljih navijača od BiH prije i tokom tekme zajedno du pjevali sa belgijskim navijačima

ODGOVORITE
Name

Saša D.

15.10.2014 16:00

Platini, kazni tu stoku koja je došla iz Albanije.Zabraniti im u narednih 5 godina igranje na međunarodnoj sceni.

ODGOVORITE
Name

Semsudin

15.10.2014 19:11

Ne branim ni Srbe ni Albance. Srbi su trebali pustiti delegaciju da skloni zastavu i u miru nastaviti utakmicu i pobjediti lagano Albaniju. A ovako se Srbiji crno pise. 100% ce FIFA dati 3 boda Albaniji samo zbog uletanja navijaca i redar sto je tukao igraca. Nazalost svi bi voljeli da se utakmica odigra ponovo negdje na drugome mjestu, ali po fifinim iskazima nece biti ponavljanja.

ODGOVORITE