Приштински медији доливају уље!

Извештаји са фудбалске утакмице Србије и Албаније у Београду, ударна су вест у данашњим приштинским писаним и електронским медијима, уз истицање да је игра прекинута због инцидената и напада навијача на играче репрезентације Албаније.

Фудбал 15.10.2014 | 15:00
Приштински медији доливају уље!

Дневник Коха диторе под великим насловом на првој страни пише да је утакмица која је оцењена као "више од фудбала", показала да је била управо таква. До прекида је дошло када се изнад стадиона појавила летелица са црвено-црном заставом што је окончано нападом на репрезентативце Албаније. То је, наводи лист, натерало званичнике УЕФЕ да прекину меч.

"Етничка Албанија над београдским небом", наслов је извештаја са утакмице који објављује дневник Косова сот. Дневник Лајм пише да је у Београду побеђен српски хулиганизам.

"Велика Албанија" наслов је извештаја са утакмице у дневнику Зери. У њему се истиче да је Албанија била велика током 41 минута утакмице у Београду против репрезентације Србије.

Дневник Трибуна извештај са утакмице је насловио са "Србија је осрамоћена", док "Епока е ре" о утакмици пише под насловом "Поносни на националну репрезентацију".

Коментари / 0

Оставите коментар